De ce trebuie să ţineţi cont atunci când pariaţi în acest weekend pe meciurile de fotbal

Campionatele de top din fotbalul european revin în actualitate în acest weekend. După o pauză de două săptămâni vom avea meciuri extrem de interesante, dar care trebuie tratate cu destul de mare atenție. Urmează un weekend plin de meciuri atractive, precum Arsenal - Manchester United sau sau AC Milan - Inter Milan. Înainte de a paria pe astfel de meciuri trebuit ținut cont de anumite aspecte. 

acmxint0405-620x347.jpg

În primul rând recomandăm evitarea meciurilor în care sunt implicate echipe care luptă pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor. Săptămâna viitoare au loc meciuri în etapa a cincea din cea mai importantă competiție a cluburilor din Europa. Pentru anumite echipe acele meciuri sunt de "totul sau nimic" și astfel în acest weekend ar putea odihni mai mulți jucători.

Echipe de evitat din acest punct de vedere sunt Atletico Madrid, Olympiakos, Juventus, Basel, Liverpool, Monaco, Zenit, Benfica, AS Roma, Manchester City, CSKA Moscova, Schalke sau Maribor. Toate formațiile amintite mai sus speră încă la calificarea în optimile Ligii Campionilor și ar putea sacrifica meciurile din campionat.

Un alt aspect care trebuie avut în vedere atunci când pariați în acest weekend este bineînțeles chiar motivul pauzei de două săptămâni, adică meciurile interţări. Aici trebuie urmărite în mod principal echipele care se bazează pe jucători africani. Subliniem acest aspect din două motive. Dacă în Europa s-au jucat meciuri oficiale în weekend-ul trecut, în schimb în Africa s-a jucat în preliminariile Cupei Africii atât sâmbătă trecută, cât și miercuri, deci oboseală suplimentară. În plus, jucătorii care au evoluat miercuri la naționalele africane au revenit practic la antrenamente vineri și astfel s-au pregătit foarte puțin pentru meciurile din weekend. O echipă care a avut trei jucători de bază plecați la naționale din Africa și alți 2-3 jucători care au evoluat la echipele naționale din America de Sud sau Europa vor avea cu siguranță probleme în față unui adversar care n-a dat jucători la naționale, chiar dacă pe hârtie diferența dintre cele două formații este evidentă.

Voi ţineţi cont de aceste aspecte atunci când pariaţi?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi