De ce trebuie să ţii cont când pariezi astăzi pe meciurile din Anglia

Până să trecem la articolele cu ponturi şi avancronici trebuie făcute câteva precizări de care cu siguranţă nu foarte mulţi pariori ţin cont atunci când pariază astăzi pe meciurile din Anglia.

barclays.jpg

Etapa de Boxing Day a avut loc cu doar două zile în urmă. Astfel timpul de recuperare a fost extrem de scurt. Pentru echipe gen Chelsea sau Manchester City aceasta n-ar trebui să fie o mare problemă pentru că au destule rezerve apropiate ca valoare de nivelul titularilor. Situaţia se schimbă însă la echipele din coada clasamentului şi de exemplu după meciuri în care s-au întrebuinţat destul de mult jucătorii de la Burnley sau Leicester ar putea fi ceva mai obosiţi astăzi. Dacă managerii vor dori să facă schimbări atunci ar putea apărea alte probleme.

Un alt aspect de care trebuie ţinut cont este modul în care au jucat echipele în runda de Boxing Day. Dacă Arsenal de exemplu a alergat aproape 40 de minute cu un om în minus să apere avantajul avut în duelul cu QPR, în schimb Southampton sau cele două echipe din Manchester la scorurile de 3:0 şi-au permis să-si dozeze efortul. Teoretic cele trei ar trebui să arate astăzi mult mai proaspete decât Arsenal sau Everton (timp de 50 de minute a alergat după egalare cu Stoke).

O altă chestie pe care trebuie s-o avem în vedere este distanţa pe care au avut-o de parcurs echipele între cele două etape. La echipele din Premier League acesta nu-i un mare impediment, în schimb prin League Two sau Conference Nacional s-ar putea ca unele echipe să resimtă o uşoară stare de oboseală după ce de exemplu pe 26 au jucat la Torquay şi acum au meci la Hartlepool (distanţa de parcurs cam de la Bucuresti la Arad). Practic o astfel de echipă a pierdut pe drum noaptea de 26 decembrie, ieri s-au odihnit / refăcut, iar astăzi au meci. În faţa unui adversar care a jucat la doar câţiva zeci de kilometri depărtare acest aspect este extrem de important pentru că o aslfee de formaţie a avut ziua de ieri la dispoziţie pentru a pregăti acest meci. În plus la echipele din eşaloanele inferioare contează chiar şi mai mult echilibrul din lot.

Tot la echipele din diviziile secunde din Anglia trebuie avută în vederea vârsta jucătorilor de bază. Dacă golgheterul echipei are 35 de ani şi cuplul de fundaşi centrali au o medie de 33-34 de ani şi cei trei au evoluat şi acum două zile, astăzi fie vor fi menajaţi şi se poate destabiliza echipa, fie vor fi folosiţi dar nu vor da randament precum în partidele precedente. Din punct de vedere al atacantului chiar am căutat un exemplu şi am găsit echipa Northampton. Golgheterul echipei are 32 de ani. El a marcat 11 goluri dintr-un total de 32 inscrise de echipă. În urmă cu două zile a fost utilizat 90 de minute şi foarte probabil dacă va fi folosit astăzi nu va mai avea aceeaşi vână.

Nu în ultimul rând când analizaţi meciurile de astăzi din Anglia mai trebuie să priviţi şi spre viitor pentru că joi este iar etapă, deci se joacă joi - duminică - joi. Contează destul de mult şi ce meciuri vor avea loc atunci pentru că unii tehnicieni ar putea sacrifica meciul de astăzi pentru acel duel. Cel mai bun exemplu s-ar putea să fie chiar Burnley. Ea nu prea are nici o şansă astăzi pe Etihad Stadium. În aceste condiţii n-ar fi de mirare ca managerul penultimei clasate din Premier League să abordeze duelul cu Manchester City cu mai multe rezerve pentru a-i odihni pe titulari în vederea jocului de la Newcastle.  

Pariază acum pe meciurile din Anglia şi dacă pierzi primeşti jumătate din miză înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!