De ce sunt blocate conturile de pariuri online

Sunt foarte mulți pariori care s-au plâns pe internet că li s-a blocat contul de pariuri, iar unii pariori sunt îngrijorați că același lucru li s-ar putea întâmpla și lor. De fapt, acest lucru se întâmplă foarte rar, iar în următoarele rânduri vom prezenta principalele cauze care pot duce la acest deznodământ.

cont-blocat-la-pariuri.png

În primul rând, contul de pariuri poate sfârși prin a fi blocat în cazul în care posesorul contului face un lucru care este împotrivă termenilor și regulilor site-ului respectiv de pariuri, cum ar fi:

 1. Face conturi multiple pentru a beneficia de o anumită promoție sau bonus de bun-venit.
 2. Face cont utilizând date false.
 3. Face cont deși este minor.
 4. Face cont pe care-l folosește pe post de cont bancar, adică depune și nu pariază (sau pariază foarte puțin), iar apoi retrage imediat. Dacă se solicită retragerea prin altă modalitate de plată decât cea utilizată la depunere, atunci casa de pariuri online poate considera că s-a încercat folosirea acelui cont pentru spălare de bani.
 5. Profită de erorile tehnice apărute și abuzează de serviciile casei de pariuri online.
 6. Face arbitrage betting (lucru sancționat aspru de către toate casele de pariuri online, chiar dacă uneori acest lucru nu apare în regulament).
 7. Încearcă să depună utilizând coduri paysafecard sau carduri furate.
 8. Folosește carduri sau conturi Skrill/Neteller care sunt pe alt nume (al tatălui, fratelui, unchiului etc).
 9. Are un comportament care creează probleme casei de pariuri: face spam prin email sau live chat, amenință operatorii, solicită bonusuri zi de zi etc.
 10. Se constată că este dependent și are probleme grave cu pariurile.

Mai sunt situații în care un parior se poate alege cu un cont de pariuri online blocat temporar în cazul în care:

 1. Se loghează în contul de pariuri de pe un alt calculator pe care l-a folosit un alt user în trecut. De regulă nu sunt probleme, însă sistemele de securitate ale caselor de pariuri au alerte cu privire la logările mai multor utilizatori de pe același IP.
 2. Introduce parola greșit de prea multe ori. Absolut toate site-urile au un număr limită de încercări greșite (de regulă 3 sau 5) până la blocarea contului.
 3. Nu se supune procedurilor de verificare ale contului de pariuri.

Dacă se respectă regulile casei de pariuri și se evită lucrurile pe care le-am spus mai sus, șansele ca un cont de pariuri online să fie blocat sunt aproape 0.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi