De ce sa va faceti cont la agentiile online prin Pariuri-X

Daca va faceti cont de pe bannerele si linkurile postate pe site-ul Pariurix.com sustineti in primul rand site-ul.

Trebuie stiut faptul ca nu platiti nici o suma suplimentara daca va deschideti cont de aici de pe Pariurix.com sau daca accesati site-ul casei de pariuri direct din browser. In plus pe parcursul celor sapte ani de existenta ai site-ului au fost promotii exclusive la care cei care aveau cont creat la o anumita agentie prin linkurile de Pariurix.com primeau anumite beneficii.

De asemenea, pentru ca multi sustin ca ''ne imbogatim de pe urma lor'', ar fi bine de lamurit si acest aspect. Nu se imbogateste nimeni de pe urma persoanei x sau y care-si deschide cont de pe bannerele de pe site. Casele de pariuri ofera un procent din ce pierde un user care si-a deschis cont de pe linkul de afiliat. Dar daca un parior care si-a deschis cont de pe Pariuri-x castiga un procent din aceea suma este luata din balanta contului de afiliat.

Exemplu: daca patru persoane depun cate 100 ron la agentia bet365.com accesand linkurile de pe site si trei persoane pierd acele sume depuse in contul de afiliat intra cumulat aproximativ 90-100 ron. In schimb daca al patrulea parior reuseste sa retraga 500 ron suma castigata initial practic se anuleaza.

Un alt aspect pentru care va recomandam sa va deschideti conturi la casele de pariuri de pe acest site sunt concursurile. Lunar se ofera premii garantate de peste 5.000 ron. Valoarea acestor premii poate scadea sau creste in functie de numarul de afiliati pe care site-ul ii da unei case de pariuri. Aceste lucruri ar trebui sa-i intereseze in mod principal pe cele peste 4.000 de persoane care au participat la concursul Biletul zilei.

In concluzie va putem garanta ca nu aveti niciun dezavantaj daca va faceti cont la agentiile de pariuri online prin Pariuri-x, ci numai avantaje.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi