De ce să-ţi deschizi cont la agenţia de pariuri online Unibet?

interfata-unibet.png

Întâlnim destul de des pariori care atunci când le recomandăm o anumită casă de pariuri online ne întreabă de ce ar jucă la cea recomandată de noi în detrimentul celei la care pariază deja. De aceea ne-am gândit să scriem un articol în care să prezentăm câteva din facilitățile oferite de Unibet (deschide cont acum) pariorilor. Dintre agenţiile de pariuri licențiate în România Unibet este una din puținele în care avem încredere maximă şi despre care n-am auzit decât foarte rar cuvinte negative. 

Joacă acum la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate din România!

 

1. Bonus pentru prima depunere


bonus-unibet.pngClienții noi beneficiază  întotdeauna de un bonus atractiv pentru prima depunere, dar care este schimbat constant o dată la câteva luni. De aceea cel mai bine este să accesezi acest link: https://pariurix.com/agentii/unibet/promotii

Pagina este actualizată constant astfel încât este afișată întotdeauna cea mai nouă ofertă destinată clienților noi. Tot acolo sunt afișate și promoțiile constante care sunt oferite pe o perioadă mai lungă de timp.

Dacă în schimb vrei să descoperi cele mai noi oferte ocazionale, care sunt disponiibile doar câteva zile sau doar la anumite meciuri de fotbal, accesează secțiunea Promoții de pe site-ul PariuriX.com. Aceasta conține atât ofertele Unibet, cât și a celorlalte agenții licențiate de top.

 

 

2. La Unibet pariezi oriunde și oricând
 

unibet-mobile.JPGUnibet are o aplicație foarte bună accesibilă atât pe IOS cât și pe Android numită ”Unibet Sports Betting”. 


Aplicația oferă stream la peste 10.000 de evenimente sportive în fiecare an, pariuri live și pre-meci disponibile la fel ca și atunci când accesați site-ul agenției de pe un calculator și în plus puteți seta să primiți notificări de la anumite sporturi și competiții alese de voi. Am testat această aplicaţie şi funcţionează destul de bine. Pe pagina de pariuri live cotele sunt updatate la fel de rapid ca şi atunci când pariem de pe calculator sau laptop. O considerăm în aceste condiţii printre primele aplicaţii pentru mobil oferite de casele de pariuri pe internet.  

Pe lângă pariuri, ea oferă și statistici din fotbal, rezultate live, ghidul Unibet TV, posibilitatea de a seta notificări și alarme, și multe alte facilități. Mai multe detalii despre aplicație găsești AICI.

 

 

3. Asigurare 90+ în Ligă Campionilor și Champions League
 

asigurare-in-liga-campionilor-si-premier-league.JPGAceasta este o promoție foarte atractivă oferită de mai bine de 2 ani, motiv pentru care merită prezentată. Pariați pe scorul corect, rezultatul pauză / final, primul și ultimul marcator la orice meci din Liga Campionilor, La Liga și Premier League și dacă se înscrie după minutul 90 veți primi rambursare de până la 500 RON pentru oricare meci.

Termenii și condițiile acestei promoții
- pentru a beneficia de ea trebuie să intrați pe site-ul Unibet, pe pagina promoției și să optați pentru ea
- numai pariurile de până la 500 RON vor fi rambursate. Orice pariu care depășește 500 RON nu va fi rambursat
- rambursările sunt disponibile numai pentru pariurile pierdute pre-meci de tip: scor corect, pauză / final, primul și ultimul marcator
- mizele vor fi rambursate în conturile jucătorilor în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei
- ofertă este valabilă atât pentru pariurile single, cât și pentru cele combo. La un pariu combo (multiplu) pronosticul rambursat va primi cota 1
- sumele restituite nu trebuiesc rulate, putând fi retrase, pariate din nou sau jucate la casino, poker etc

Află mai multe despre pomoție: https://pariurix.com/asigurarea-unibet-90-se-intoarce.html

 

4. Live streaming la Unibet TV
 

live-streaming-unibet.JPGPe pagina de pariuri sportive în partea stângă, în categoria "Extra", veți găsi "Unibet TV". Accesând link-ul respectiv veți putea vedea un program zilnic al evenimentelor transmise live video de Unibet în următoarele șapte zile. Am verificat acum oferta pentru următoarele zile și chiar și atunci când nu sunt foarte multe evenimente sportive importante se găsesc 5-6 evenimente transmise live video, iar în weekend vom avea 10-12 evenimente, asta în condițiile în care în weekend-ul următor scrierii articolului n-avem în ofertă meciuri din majoritatea campionatelor de fotbal.

Calitatea video a transmisiunilor este destul de bună. În plus trebuie să aveţi în vedere faptul că nu veţi plăti niciun leu pentru a viziona live video meciurile difuzate de Unibet TV. Nu trebuie decât să aveţi în cont cel puţin 0.01 RON. 

 

 

Acestea sunt doar câteva din avantajele oferite de Unibet. Dacă ai nevoie de argumente suplimentare pentru a te convinge să îți deschizi un cont, atunci recomand să accesezi ACEST ARTICOL. Aici vei găsi nu mai puțin de 10 motive pentru care se merită să joci la această agenție de pariuri sportive!

Joacă acum la Unibet, una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate din România!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi