De ce să pariem la casele de pariuri online?

Mulţi pariori se aşteptau ca internetul să revoluţioneze metoda de a paria pe anumite evenimente sportive şi chiar aşa s-a şi întâmplat, ca şi în cazul multor alte lucruri. În ciuda acestui aspect, se pare că noile studii de prevalenţă au dovedit faptul că numărul persoanelor ce pariază online este încă destul de mic în comparaţie cu cei ce plasează pronosticurile sportive la casele de pariuri offline.

Deşi casele de pariuri online ne oferă mult mai multe beneficii decât casele de pariuri offline, mulţi pariori încă nu le cunosc şi nici măcar nu-şi închipuie cât de multe promoţii şi oferte poate oferi o agenţie de pariuri online.

Articolul acesta îşi propune să vă enumere şi să vă detalieze cele mai importante motive pentru care ar trebui să alegem casele de pariuri online şi avantajele oferite de către acestea fiecărui client.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

de-ce-sa-pariem-la-casele-de-pariuri-online.jpg

 

CARE SUNT AVANTAJELE OFERITE DE CASELE DE PARIURI ONLINE?

  • Bet-uri gratuite (free bets)

Datorită faptului că nu mulţi pariori accesează internetul pentru a-şi plasa pronosticurile, companiile de pariuri online preferă să încurajeze noii clienţi pentru a li se alatură reţelei şi pentru a le promova firma şi a dezvolta acea loialitate faţă de brand.

După ce clientul face un depozit, casa de pariuri online poate oferi un bonus de până la 100% din suma depusă. Aşadar, dacă depuneţi suma de 200 ron veţi avea în final în cont 400 ron, pe care îi puteţi paria oricând şi pe orice evenimente sportive doriţi. Descoperă bonusurile oferite de casele de pariuri online!
 

  • Cote mult mai atrăgătoare

În privinţa cotelor de la anumite evenimente sportive, acestea diferă de fiecare dată faţă de cotele ce sunt afişate la agenţiile de pariuri de cartier. Nu sunt diferenţe foarte mari, dar vă daţi seama că la mize de câteva sute de ron acestea se simt. Dacă dorim să avem profituri maxime este normal să pariem la agenţiile care ne oferă şi cele mai mari cote.
 

  • Oferte speciale 

Aceste case de pariuri online vin din când în când cu anumite sugestii şi oferte pentru a paria pe un anumit eveniment. Un astfel de exemplu poate fi atunci când calul pe care aţi mizat a pierdut, echipa de fotbal a pierdut la penalty-uri, iar casa de pariuri vă restituie miza pe care aţi pariat.
 

  • Acces 24/24

Dacă la agenţiile de pariuri de cartier sunteţi nevoiţi să ajungeţi la timp pentru a plasa un pronostic şi, după cum bine ştiţi, nu mereu putem face acest lucru, ele nici măcar nu lucrează 24 de ore. De multe ori nu mai reuşiţi să plasaţi la timp biletul datorită programului de la job, care nu vă permite să ajungeţi când trebuie la casa de pariuri. În schimb, la casele de pariuri online puteţi juca un bilet la orice oră din zi şi din noapte, având ofertele pe zile întregi. Pariul poate fi plasat în câteva secunde de la birou, de acasă sau chiar din oraş, atunci când serviţi o cafea la o terasă accesând contul vostru direct de pe telefonul mobil.
 

  • Oferte mai bogate

Majoritatea caselor de pariuri online încearcă să-şi mărească oferta de pariuri pentru a mulţumi pe toată lumea şi pentru a reuşi să-şi atragă cât mai mulţi clienţi. Majoritatea companiilor vin cu oportunitatea de a se putea plasa pariuri pe evenimente cum ar fi: curse de cai, fotbal, baschet, baseball, rugby, hochei pe gheaţă etc
 

  • Casele de pariuri online vă ofera confortul mult dorit

Nu numai că dacă alegeţi să pariaţi online aveţi toate aceste avantaje, dar gândiţi-vă că renunţaţi şi la drumurile pe care le făceaţi către agenţiile de cartier. Acum puteţi să staţi în casă, în propriul vostru fotoliu şi să plasaţi absolut orice pronostic sportiv dorit, la orice oră din zi sau noapte.
 

  • Viteza mare a sistemului online

Sistemul de pariere online este instant, aşadar este imposibil să pierdeţi startul unei curse sau a unui meci de fotbal. Nu mai sunteţi nevoiţi să staţi la coada de la ghişeul agenţiei de pariuri şi să nu reuşiţi să pariaţi la timp pe evenimentul dorit.
 

  • Full-acces 

Chiar şi atunci când plecaţi în concediu puteţi plasa bilete 24 de ore din 24, însă vă trebuie o conexiune la internet. În ultimul timp casele de pariuri au venit în ajutorul nostru cu diferite aplicaţii pentru telefoane şi tablete, astfel încât nu mai este nevoie să luăm laptopul cu noi. Se poate paria la fel de uşor şi de pe tabletă sau telefonul mobil.
 

  • Posibilitatea de a paria live

De multe ori se întâmplă ca pe parcursul unui meci să vă daţi seama că aţi plasati un pronostic greşit şi că mai bine ar fi să plasaţi unul nou. În cazul caselor de pariuri online acest lucru este posibil, iar oferta în acest sens este foarte vastă. Se poate paria pe absolut orice, de la numărul de cartonaşe, cornere, faulturi, până la marcatorul următorului gol, minutul următorului gol etc.
 

  • Meciuri live video

Unele case de pariuri online vă oferă posibilitatea de a urmări live video anumite evenimente sportive catalogate de ei a fi mai importante şi acesta este un alt motiv destul de important care vă poate face să vă gândiţi că pariurile online sunt mult mai indicate. Cu siguranţă aceste aspecte vă vor determina să vedeţi din altă perspectivă pariurile sportive online şi vă veţi da seama singuri că aceste case online sunt mult mai avantajoase şi mai sigure decât cele clasice.  Descoperă toate modurile de a urmări meciuri live online: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html.

 

Concluzii

Cu timpul din ce în ce mai multe persoane vor opta pentru varianta online a pariurilor sportive, dar probabil acest lucru va mai dura încă ceva vreme. Sperăm că argumentele prezentate în acest articol sunt destul de solide şi considerăm că am reuşit să vă demonstrăm că o casă de pariuri online vă poate oferi mai multe avantaje decât o agenţie de pariuri de cartier.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi