Se merită să pariezi la agentia de pariuri Superbet?

Se merită să pariezi la agenția de pariuri online Superbet? Vezi ce zic utilizatorii PariuriX după ce au testat platforma virtuală a acestei case de pariuri! Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) este foarte cunoscută în România, aceasta fiind considerată de mulți ca fiind cea mai bună casă de pariuri stradală de la noi din țară. Dacă încă ești unul dintre cei care pariază offline, atunci cu siguranță Superbet este una dintre cele mai bune alegeri. Totuși, sunt nenumărate motive pentru care ar trebui să alegi o agenție online. Nu voi insista însă prea mult pe acest subiect, ci îți voi recomanda mai degrabă să accesezi următorul articol pentru mai multe detalii: https://pariurix.com/pariuri-online-sau-pariuri-offline.html.

Începând din 2015 Superbet oferă inclusiv pariuri online, iar în cele ce urmează voi vorbi despre această platformă. Mulți din cei care pariază offline la Superbet au ales să parieze și pe internet tot la ea, dar este aceasta o alegere bună? Utilizatorii noștri zic că nu, dar hai să vedem care sunt și argumentele lor.

Pariază acum la această casă de pariuri online! Te așteaptă un bonus atractiv!De ce să nu pariezi online la Superbet?

Lipsa experienței în mediul virtual și-a spus cuvântul, Superbet grăbindu-se să lanseze o platformă care nu se ridică la nivelul concurenței, și care nu este nici testată suficient. Cea mai importantă problemă este reprezentată de instabilitatea site-ului și de bug-urile care au dat mari bătăi de cap pariorilor. Printre problemele principale ale agenției aș evidenția: 

  • la unii utilizatori li s-a întâmplat din senin să nu se mai poată loga pe cont, și nici să îl recupereze (în mod normal această problemă a fost rezolvată).
  • sunt pariori care au dat de erori tehnice pe care staff-ul Superbet (află mai multe despre agenție) nu le-a tratat serios din prima, ci abia după ce au primit nenumărate plângeri.
  • site-ul are momente când merge prost și încarcă greu, ceea ce este o problemă mare mai ales dacă plasezi pariuri live (problemă care persistă de la lansarea platformei online și până la actualizarea acestui articol - aprilie 2017).
  • platforma de pariuri live nu mai este la fel de rapidă ca în trecut, sunt zile în care pe orice ai paria se modifică miza sau cota, sunt blocate meciurile etc.
  • informațiile din fereastra de pariuri live sunt uneori afișate eronat, deși este drept că această problemă există și la alți operatori 

Toate aceste probleme au fost raportate pe forumul nostru de discuții de către utilizatorii PariuriX. Nu vreau să credeți că avem ceva cu această casă de pariuri, de aceea vă invit să accesați topicul de discuții Superbet pentru a vedea exact părerile clienților Superbet.


Concluzii finale

Până când site-ul nu va fi stabil, cred că această agenție ar trebui evitată. Ca alte minusuri aș evidenția oferta sportivă slabă (atât pre-meci cât și live), bonusurile și promoțiile oferite destul de rar, sau faptul că aproape timp de 1 an de zile nu a fost oferit un site optimizat pentru mobil! Acestea sunt fapte, lucruri concrete, și nu doar simple păreri, deci nu cred că putem fi acuzați de rea intenție.

Daca doriți să începeți să pariați online vă recomandăm să alegeți una dintre aceste case de pariuri online, deoarece acestea sunt cele propuse de comunitatea PariuriX

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!


Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi