De ce să alegi Unibet dincolo de facilități precum bonusuri, oferă, cote și alte criterii asemănătoare?

De ce să joci la Unibet? Nu îți voi vorbi pe larg despre nenumăratele facilități oferite (deși sunt importante și tot trebuiesc enumerate), dar mai degrabă vreau să scot în evidență faptul că dincolo de servicii și oferte promoționale ne putem juca în condiții optime fără a ne fi puse bețe în roate. Unibet (L1160657W000330) este genul de agenție la care nu doar îți deschizi cont, iei bonusul și pleci, ci ai motive suficiente să joci în continuare și să devii un client fidel.

Deschide cont la Unibet, casă de pariuri online recomandată de PariuriX!
 

Este o agenție serioasă, populară și constantă în ceea ce oferă

Trebuie să trec acest aspect în capul listei. În ultimul an am văzut o groază de pariori care aleg o anumită agenție doar pentru că oferă bonus sau pentru că auziseră de ea de prin alte părți. Apoi după un timp începeau să se plângă din ”n” motive: ba că sunt limitați rapid, ba că așteaptă cu săptămânile răspuns la un mail, ba că site-ul este plin de bug-uri, și așa mai departe. Și atunci rămân cu gust amar și nu mai vor să audă de pariuri online. Păi dacă nu ascultați când vă învățăm de bine, v-am pus eu să vă jucați acolo? Și la agențiile recomandate de PariuriX mai sunt probleme, nu zic că nu ar fi, dar numărul de plângeri este considerabil mai mic, plus că uneori pariorii mai și spun povestea pe jumătate.

Acum uite care e treaba cu Unibet. E pe piața online de vreo 20 de ani (deci experiență cu carul), are vreo 14 milioane de clienți din vreo 100 de țări (deci a știut să se adapteze pentru toate piețele posibile), iar în România e prezentă vizibil de vreun deceniu. Nu am auzit cine știe ce plângeri de-a lungul timpului, iar dacă mai existau puncte slabe, ele au fost întotdeauna îmbunătățite la cererea clienților. Cred că acesta este unul din motivele principale pentru care este și prima în topul nostru de popularitate, top bazat integral pe voturile voastre. Pentru că un operator poate ”pompa” superficial niște bonusuri și câteva facilități pentru a câștiga clienți pe moment. Dar aceștia pleacă la fel de rapid cum au venit când văd că respectivul operator nu mai are ce să le ofere. Însă la Unibet, o mare parte din cei care își deschid cont continuă să joace și după ce iau bonusul de bun venit (dovadă fiind voturile voastre). De ce? Pentru că nu au motive să plece.

Află care sunt motivele mele personale pentru care pariez la Unibet : https://pariurix.com/unibet-pariuri-online.html

 

Servicii oferite de Unibet - e în top la aproape orice criteriu

 • Ofertă sportivă foarte diversificată - oferta se bazează atât pe cantitate, cât și pe diversitate. Este oferită o gamă largă de pariuri pe fotbal (la fel de multe ca la orice alt operator de top), fără a fi neglijate celelalte discipline sportive. Găsim în ofertă peste 30 de sporturi, printre care și discipline de nișă precum sporturi electronice sau sporturi galice.
 • Platformă performantă de pariuri live - pe lângă numărul mare de evenimente acoperite, nu ne apucă dracii ca în alte părți unde ba stă meciul mai mult blocat, ba ne deloghează când să plasăm pariul, și așa mai departe. Aici platforma este cât se poate de stabilă. 
 • Transmisiuni live video - este una din puținele agenții cu un serviciu de live streaming, și s-ar putea să și acopere cele mai multe evenimente dintre toate (nu sunt sigur, dar e pe acolo).
 • Cote bune - e greu de zis dacă are cel mai bun payout, dar oricum dacă te uiți la ochi la cote, vei vedea că în multe momente are cote de top. Evident că nu mereu, dar așa nici o agenție nu va avea constant cele mai bune cote. 
 • Aplicații pentru mobil - are aplicații atât pentru IOS, cât și pentru Android, ambele fiind destul de performante.
 • 4 tipuri de gambling - este singurul operator licențiat cu 4 platforme: pariuri sportive, casino, poker și bingo. Deci avem diversitate, fiecare platformă având puncte forte.
 • Serviciu de suport clienți - zilnic între 11:00 și 00:00 staff-ul poate fi contactat prin live chat sau mail, deci nu aștepți cu zilele să primești un răspuns. Totul se rezolvă simplu și rapid. 
 • Bonus pentru prima depunere - întotdeauna Unibet a oferit un pachet atractiv de bun venit, care mai este schimbat din când în când.
 • Alte promoții tentante - este unul dintre operatorii cei mai activi pe partea de oferte, săptămânal apărând promoții și concursuri noi. 
 • Action Betting - este o facilitate unică care îți permite să pariezi pe următoarea fază la mai multe sporturi, nu găsim așa ceva la vreun alt operator. 

 

 Există minusuri și probleme? Se rezolvă!

Ca orice agenție nu e perfectă. Dar aici vei vedea că problemele se și rezolvă eventual. În acest sens îmi vin în minte 3 exemple notabile din ultimul an:

 • Platforma a mers prost o perioadă. După ce s-a trecut la o platformă nouă de pariuri în 2016, aceasta avea probleme de optimizare și încărca greu de pe calculatoare și dispozitive mobile mai vechi. Cei de la Unibet.ro s-au concentrat mult pe rezolvarea acestei probleme, iar viteza platformei a fost îmbunătățită pentru a se putea paria în condiții optime.
 • Nu se mai percep comisioane la depunerea cu cardul. Cea mai mare problemă a agenției era aceea că se percepea o taxă de 2.5% la depunerile cu cardul. Mulți clienți s-au plâns de asta, iar problema a fost rezolvată - acum poți efectua depuneri cu cardul cu taxe 0! Mai mult decât atât, a fost introdusă și Trustly, o metodă nouă de plată ce permite efectuarea rapidă de depuneri prin transfer bancar din confortul casei.
 • Opțiunea de Cash Out a fost îmbunătățită - clienții s-au plâns că opțiunea de cash out nu se ridică neapărat la nivelul concurenței fiind oferită doar la pariuri single, așa că staff-ul Unibet.ro a ascultat și a adăugat această facilitate inclusiv la pariurile multiple. 


Concluzii finale

Dacă nu te joci la pariuri online doar pentru a lua toate bonusurile posibile și imposibile, atunci vei vedea că Unibet este genul de agenție la care poți paria în condiții optime și la care nu te umpli de nervi din cine știe ce motive. Nu sunt oferite doar facilități care dau bine pe hârtie, dar vei vedea că site-ul esta stabil și scutit de bug-uri deranjante.  Poate vei zice că-i fac reclamă, că e marketing, așa că nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, dar nici nu porni de la ideea că este fals ce spun. Deschide un cont, joacă-te, compară cu alte agenții și vezi cum stă. La fel recomand și alți 4 operatori: netbet.ro, sportingbet.ro, betani.ro și betfair.ro. Poate nu vei avea o experiență super plăcută cu toți (nah, ține și de gusturi și situația fiecăruia), dar eu zic că din aceștia tot găsești 2-3 care să îți placă și la care să te joci cu regularitate.

Deschide cont la Unibet, casă de pariuri online recomandată de PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!