De ce sa evitati site-ul de paid picks PontCorect ?

Desi nu am dorit sa ne implicam in activitatea altor site-uri din domeniu, incepand cu acest articol vom face periodic articole despre alte site-uri in special cele de paid picks. Primul site luat sub radarul nostru este PontCorect.com !

pariurix.png

DESPRE DOMENIUL LOR WEB

PonCorect si-a facut aparitia in luna ianuarie 2013 pe un subdomeniu numit pontcorect.wetested.net, un domeniu platit totusi, nu unul pe blogspot sau wordpress care sunt gratuite. Au simtit nevoia sa specifice ca sunt pe un subdomeniu pe domeniu platit pentru ca  : Am consultat segmentul de piata si am semnalat cu stupoare ca este aglomerat de tot felul de copii care isi seteaza un blogspot sau un website gratuit, arunca 2 imagini pe el si cer sute de EURO pentru pronosticurile lor minune.

SURSA PontCorect.com/despre-noi/ Intre timp s-au mutat pe domeniul pontcorect.com, care acum este un domeniu intr-adevar platit si cu asta intram in categoria greilor in paid picks. Probabil in teoria unora dintre voi care aveti impresia ca un domeniu este criteriu de baza sa separi site-urile de paid picks. Este logic si adevarat ca nu te costa nimic sa inchizi si sa deschizi alt site pe domenii free.

ESTE SCAM SAU TEAPA SITE-UL PONTCORECT.COM ?

Este o intrebare ce in general are un raspuns simplu, DA este sau NU este. De data aceasta este dificil de raspuns pentru ca oamenii nu dau TEAPA in adevaratul sens al cuvantului, adica nu au arhive false de statistici, nu va iau banii si nu ii vedeti, pur si simplu nu au deloc un randament bun, fiecare luna de paid pana acum fiind pe minus. Nu au multe luni la activ, doar 4. Sunt monitorizati de un serviciu independent si este de apreciat faptul ca ei vor si se zbat sa ofere servicii de calitate, dar din pacate statistica lor vorbeste de la sine.

ASA ARATA STATISTICA LOR PANA ACUM

2013, January 2 3 0 40 10 1.88 -13.5 -27%
2013, February 26 36 4 39.39 10 2 -94.2 -14.27%
2013, March 41 44 7 44.57 9.99 2.08 -1.8 -0.2%
2013, April 38 46 4 43.18 10 1.95 -93.65 -10.64%

Ce am putea spune decat sa evitati acest site ? Cine ar cumpara ponturi de la un asemenea site ? Da, sunt o multime de oameni naivi care chiar pleaca urechea la povestile SF expuse de unii. Vazand aceste lucruri si vazand ca Romania este aglomerata de genul acesta de website-uri , dar un segment in care aglomeratia nu este egala cu profesionalismul sau calitatea, am decis ca nu strica sa ne incercam si noi norocul.

SURSA PontCorect.com/despre-noi/ Raspunsul ne este oferit tot de catre echipa PontCorect. Ati inteles ideea ? Romania e plina de prosti, de ce sa nu incerci sa profiti si tu si eu sau altii de prostia lor ? Ce vina am eu ca am clienti care sunt dornici sa plateasca pentru nimic ?

CONCLUZIA ? Concluzia nu poate fi decat una singura, daca astfel de site-uri fac bani din paid picks si din vanzare de ponturi, insemna ca in Romania sunt mai multi prosti decat se vede. Recomandarea noastra este sa evitati acest site, cel putin deocamdata. Poate peste un timp vor avea in echipa tipsteri suficienti de buni sa le aduca profit si vor reusi sa se ridice.

Voi ce parere aveti despre acest site ?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi