De ce nu vei câștiga niciodată la păcănele și la aparatele din baruri

sizzlinghottpromo.jpg

Află de la PariuriX de ce nu vei câștiga niciodată la păcănele și la aparatele din baruri! Dorința de îmbogățire rapidă îl duce pe individ în sala de jocuri de noroc, unde adesea speră că odată cu investirea unei sume modice va pleca acasă cu o sumă considerabilă. De multe ori însă acest lucru nu se întâmplă, deoarece individul este prins în plasa "păcănelelor" sau sub denumire oficială, slot machines. În Romania valul de jucători la păcănele a început imediat după 1989 și a cunoscut o adevărată frenezie la mijlocul anilor '90.

La mijlocul anilor 2000, odată cu noile invenţii din domeniile IT și lumea "păcănelelor" a luat o nouă turnură. Designul tot mai atragător, efectele video date de către aceste mașini a atras, atrage și va atrage un număr mare de persoane. Jucătorul are de unde să aleagă, deoarece temele soft-ului sunt extrem de variate, de la teme de racing, vânătoare, armată, istorie, creatorilor acestor aparate nu le-a scăpat aproape nimic din temele cotidiene ale individului. Probabil sistemul de "slot machine" care are cel mai mare succes în Romania este de cei de la "Sizzling hot" unde jucătorii de pe meleagurile noastre joacă la așa-numitele "fructe".

Descoperă cele mai populare cazinouri online din România!

 

Cum funcționează un aparat de tip slot-machine?

Toate "păcănelele" conțin un număr aleatoriu generat (RNG - random number generator), dat de un microcip care conține combinații de numere care se modifică cu o rată de 100 ori pe secundă. Aceste numere aleatorii corespund poziţiilor tuturor inelelor care se învârt pe 3-5 tamburi (reel), acestea sunt în funcție de aparat, care au rezultat învântirea simboluri. Când joci nu resetezi aparatul de la 0 odată cu introducerea unei sume de bani ci inițiezi "spining-ul" roților cu simboluri, care în realitate este doar un efect vizual, scopul fiind să creeze entertainment pentru jucător.

Cu fiecare apăsare a aparatului îi dai semnal acestuia să afișeze poziţia simbolurilor care corespund cu ultimul set al numerelor aleatorii pe care computerul le-a generat pentru aparat, în timp ce jucătorul apasă start. Ideea de bază este că nu poţi păcăli sistemul RNG deoarece winningul dat de acesta este cât se poate de aleatoriu.

PariuriX îți arată cum se calculează payout-ul la păcănele: https://pariurix.com/cum-se-calculeaza-payout-ul-la-pacanele.html

 

Sfaturi

Dacă ai însă mare mare încredere în norocul tău poți să iei în considerare urmatoarele aspecte:

  • Niciodată nu presupune faptul că păcănelele datorează plăți, acesta este un mit propagat printre amatori deoarece aparatul nu plătește niciodată la un interval de timp dacă procentajul plată este calculat pe termen lung. Chiar dacă ai făcut o dată sau de ori consescutiv câte un pay-out asta nu înseamnă că aparatul va plăti în continuarea pentru că ai reușit să prinzi aparatul într-un moment în care "plăteşte"
  • Nu juca rapid, calculatorul oricum generează x combinații la fiecare apăsare de start, deci nu există nici o sansă să-l păcălești.
  • Dacă cineva urmează după tine și câștigă jack-potul stai linistit pentru că oricum dacă jucai tot tu sigur nu-l câștigai, pentru că trebuia să joci în aceeași micro-secundă în care următorul jucător a apăsat start (100 de mutări pe secundă).

Intră pe forumul nostru de discuții pentru a discuta cu alți utilizatori PariuriX despre jocurile de cazino!

Ce ar trebui să mai știu

Desigur, s-au semnalat și câștiguri dubioase în barurile din România care au în dotare aparate de tip slot-machines care au un procent de payout extrem de mare, însă acestea constituie cazuri izolate și se datorează unor dereglări ilicite a softului computerului din aparat. Maşinile, care sunt verificate periodic și n-au vreo eroare de soft funcționează după tiparul expus mai sus.

O altă problemă în barurile din Romania în care se joacă la păcănele este faptul că și atunci când câștigi o sumă considerabilă există posibilitatea să n-o încasezi datorită faptului că șefii localurilor nu doresc să achite câștigurile.

Aceștia mizează pe faptul că jucătorul nu-are cum să câștige sume considerabile și n-au acoperire în cash care să echivaleze cu suma care trebuie achitată câștigătorului. Conchizând, şansele ca să intri într-un local unde sunt păcănele cu o sumă de bani și să pleci de acolo cu o sumă mai mare sunt foarte mici. 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi