De ce nu se blogheaza despre pariuri sportive ?

Lucrez in domeniul WEB (creare website-uri, dezvoltare, SEO etc.) si al jocurilor de noroc, iar in ultimii 12 ani am vazut cum au evoluat atat site-urile de pe diferite nise cat si microbul jocurilor de noroc. Pariurix.com este unul dintre cele mai vechi site-uri de pariuri online din Romania.  Chiar daca s-a lansat in urma cu doar 7 ani, experienta noastra in domeniu este mult mai mare in ambele domenii.

Pe parcursul evolutiei, am incercat si testat diferite strategii pentru a ne face remarcati in randul pariorilor. Chiar daca nu am avut experienta in marketing, inca ne lipseste acest aspect, am reusit sa devenim cel mai popular site de pariuri online din Romania. Ca sa devii cel mai popular trebuie sa iti faci simtita prezenta pe cat mai multe site-uri si mai ales bloguri. In timp ce unii bloggeri ne-au primit cu bratele deschise altii se dadeau specialisti in SEO si Adsense si refuzau sa scrie despre pariuri pentru ca le afecteaza site-ul.

ADEVARUL ? Adevarul doare. Toti acei bloggeri care credeau ca un PR3 sau fie el 4,5 sau 6 reflecta realitatea se insala. Majoritatea aveau un trafic de toata jena si o autoritate de iti era rusine sa fii prezent la ei pe blog. Si atunci de ce am dorit sa fim? Pentru ca asa cum am spus popularitatea se castiga greu si trebuie sa fim prezenti pe cat mai multe site-uri, cate putin de pe fiecare blog se aduna. Problema adevarata era ca unii cereau niste sume atat de mari incat era castigul lor pe 10 ani din Adsense, avand in vedere traficul scazut de pe majoritatea. Unii intr-adevar aveau sumele cerute justificate de factori precum PR, Trafic, Autoritate etc.

CU CE SUNT AFECTATI ? Cu absolut nimic, avem prieteni de 10 ani care scriu si au scris despre pariuri sportive si jocuri de noroc. Probabil o vor face in continuare, chiar daca Adsense este principala lor sursa de venit. Ei stiu ca nu risca nimic. Peste 80% dintre bloggeri sunt niste prosti care au impresia ca stiu ce inseamna Adsense. Daca citit cu atentie termenii si conditiile veti vedea ca se interzice sa puneti link direct spre AGENTII DE PARIURI ONLINE, CASINOURI, CAMERE DE POKER ETC. Site-urile cu recenzii si analize cum este Pariurix.com este acceptat, dovada o fac cele cateva mii de site-uri care au scris despre noi in ultimii 10 ani. De la Prosport si PROTV pana la cele mai mici bloguri de care nu ati auzit si probabil nu veti auzi niciodata de ele.

ATUNCI DE CE NU SE BLOGHEAZA DESPRE PARIURI ?

Asa cum am spus unii nu blogheaza de prosti ce sunt, crezand ca in clipa urmatoare Adsense le va inchide contul si vor ramane fara bani de tigari sau de suc. Intr-adevar sunt si acei bloggeri pe care nu-i intereseaza domeniul si nu vor sa scrie despre asta, la fel cum nu vor sa scrie despre tampoane sau eu stiu. Lor chiar nu am nimic sa le reprosez.

Domeniul sportului si al pariurilor sunt printre cele mai cautate domenii din tara, daca ne uitam peste trafic vedem ca site-urile de sport detin pozitiile de top. Cateva articole bune scrise despre pariuri cu siguranta ar atrage mult trafic.

Pariuri-X a devenit un brand, nimeni nu mai poate nega acest lucru. Se cauta diferite lucruri despre noi, cum ar fi pronosticuri pariuri x, daca cineva inteligent ar scrie despre sectiunea noastra de pronosticuri ar avea sanse sa fie imediat sub noi si sa isi atraga mii de vizite dupa o singura cautare.

Vorba unor bloggeri, beau Dorna scriu despre ei, beau Red Bull scriu despre ei, mananc la MC Donald, scriu despre ei. Urmaresc pariurix.com, de ce sa nu scriu si despre ei? Nu mai ai nici o scuza sa nu scrii despre noi, pentru ca nu ve fi afectat, vei avea doar de castigat pentru ca ai un link spre cea mai importanta resursa pentru pariori din tara.

Mai cititi si voi pe site-urile de specialitate ca ajungeti de rasul curcilor.

scris de Marius

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi