De ce nu câștigă toată lumea la pariuri sportive?

Cu sau fără ponturi la pariuri sportive, venite gratuit sau pe bani, dacă nu știi cu ce se „papă” acest fenomen poți uita că vei ajunge vreodată să trăiești din banii câștigați la pariuri. Te rog să îți faci câteva minute și să citești cu atenție tot ce am de spus.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

 

DE CE AI CITI CE AM DE SPUS?

Să facem rapid cunoștință. Numele meu este Marius Cădar, am experiență de peste 15 ani în domeniu, iar online joc de cel puțin 10 ani și am ajuns să colaborez cu cei mai mari operatori de pariuri online. Am scris prima carte tipărită din România din acest domeniu: „Pariuri sportive fără secrete”, este Biblia celor care vor să joace la pariuri, iar ulterior am publicat 3 cărți electronice foarte utile pentru 2017. De pe pagina https://pariurix.com/ghid-online poți descărca ghidul și în interior la final vei găsi link-uri de descărcare pentru alte 2 cărți : „Cum analizăm un meci în mod corect pentru a câștiga la pariuri?” și „Cele mai bune strategii de pariuri cunoscute și testate în ultimii 10 ani”.


DE CE PIERZI PE TERMEN LUNG?

Pentru că ești mult pre credul, adică crezi că tot ce zboară se și mănâncă, crezi că eu sau alt parior îți va umple ție vreodată buzunarul. Înțelege te rog frumos, că nu este suficient să îți dau eu sau colegii mei ponturi care să iasă, dacă nu știi ce să faci cu ele și le joci după cum te taie capul îți poți lua adio de la bani. Majoritatea pariorilor nu înțeleg că indiferent de unde se uită după ponturi, că sunt gratuite sau cu plata, fără o gestionare a banilor, fără o analiză ulterioară a sugestiei, fără să știi când și cum să te acoperi pe live, fără niște reguli foarte bine stabilite, chiar și cu cele mai bune sugestii tot vei ajunge la sapă de lemn.


Am să încerc să te fac să înțelegi mai bine ce se întâmplă

 1. Primul pas pe care îl face orice parior este să intre pe diferite site-uri de ponturi și grupuri de pariuri pentru a vedea ce pariuri bune de jucat sunt recomandate de „tipsteri”, „experți”, „profesioniști”, „specialișt” etc. Aici nu mai are rost să comentez că unii preiau ponturile de pe PariuriX.com ca apoi să le vândă ... rețineți că nici eu nici un alt reprezentant al site-ului nu vă va cere vreodată bani pentru sugestii.

 2. Următorul pas este să decidă pe mâna cui va merge în ziua respectivă.
  - unii încearcă să joace martingale pe cota 2 care a devenit populară pe mai multe site-uri, alții încearcă să joace o miză fixă pe fiecare meci în speranța că numărul meciurilor câștigătoare va depăși 50%.
  - alții se pun să facă bilete cu ponturi luate de ici colo
  - alții aleg variante mai sigure ale ponturilor găsite și le joacă la grămadă cu alte pariuri fără să fie analizate
  - alții nu țin cont de nici o regulă, joacă doar după „palmaresul” tipsterului, aleargă de pe un site pe altul în speranța că cineva îi va oferi constant ponturi câștigătoare

 3. La final, cei care le „dau bine” sunt ridicați în slăvi, iar restul înjurați chiar dacă nu au nici o vină pentru eșecul unui parior. Să nu uităm că decizia finală aparține fiecăruia dintre noi.CE CONCLUZII PUTEM TRAGE ȘI CE PUTEM FACE

Pe scurt cam asta se întâmplă în majoritatea cazurilor, e clar că se face ceva greșit nu? Doar majoritatea ajungă la sapă de lemn. Din păcate, să te uiți fugitiv la sugestii și să tragi concluzii după câteva zile sau după prima zi, după mine este o mare tâmpenie. Durează luni de zile să îți dai seama dacă cel care oferă sugestiile este profitabil sau nu, și asta dacă ne rezumăm strict la calcule simple de matematică și la unități. Un parior bun va adapta totul astfel încât ar putea ieși pe plus chiar dacă cel ce oferă sugestiile este pe minus. Știu că este greu de înțeles acum, dar voi detalia și sper să înțelegi mai bine.

Să vă explic ceva interesant. Am oferit ponturi pe pagina mea de Facebook https://www.facebook.com/cadar.marius/ unde la un moment dat am prins 10 consecutive. S-a dus rapid vestea și am atras mii de pariori care să mă urmărească. Au urmat câteva rezultate alternative și pe urmă o serie negativă. Normal că am fost înjurat, dar ce nu au înțeles ei, este că în luna respectivă cine m-a urmărit de la început a ieșit pe plus foarte bine. La fel se întâmplă cu colegii mei pariurix.com, de exemplu luna trecută toți au terminat pe plus luna cu sugestiile făcute și totuși am văzut comentarii și discuții că habar nu au să dea ponturi. Probbail au fost perioade și perioade, dar este important să tragi linie pe termen mai lung. Avem o statistică detaliată cu noul format al site-ului.
 

Ține o evidență clară a celor pe care îi urmărești

Pe PariuriX.com va fi ușor de urmărit asta în 2017 pentru că avem la fiecare tipster o statistică detaliată chiar și cu grafice pentru a vedea performanța fiecăruia. La alte site-uri va trebui să ții statistica cu pixul și foaia. Nu te lăsa păcălit de mailuri și titluri care scot în evidență doar ce vrea să audă pariorul. Toți facem la fel, vreau doar să fii conștient că dacă tratezi cu superficialitate totul și nu intri în detalii, nu îți faci timp pentru asta, vei pierde garantat. Abia după câteva luni poți să tragi concluzii cine ar merita atenția ta și cine nu. Dar, nu, tu ești leneș, te doare la bască, aștepți cineva să joace în locul tău să devii milionar. Ultima era pentru cei care se simt.

Nu uita că pariuri sigure sau meciuri aranjate nu vor ajunge niciodată la tine de la niște necunoscuți chiar dacă le oferi bani, oricum sunt cazuri excepționale, nu neg că nu există dar ai înțeles idea ... Reține că foarte multe site-uri oferă statistică eronată, nu te lăsa imediat păcălit, câteva ponturi free care poate și ies nu reflectă adevărata valoarea a unui tipster.
 

Ce ar trebui defapt să faci cu sugestiile?

Indiferent că ai deja lista cu persoanele care merită urmărite sau nu, trebuie să înțelegi un lucru. Oricât de bun este un tipster poate avea serii bune și serii proaste. Poate prinde ca mine 10 consecutive, și apoi pierde o serie de câteva ponturi. Cine e prost, prost va muri. Nu comenta aiurea, nu înjura, nu fi hater. Nu e vina mea sau a altuia că un parior ia decizia de a juca ce i s-a recomandat. E DOAR VINA LUI! Asta pentru că oricât de bun e tipsterul trebuie să înveți la rândul tău să analizezi meciul, de asta am scris cartea cu analiza sportivă a meciurilor. Să înveți singur ce ai de făcut.

Să îți spun rapid cum stă treaba : în mod normal se face o analiză preliminară a meciului și cu 30 min – o oră înainte se verifică ultimele noutăți pentru a descoperi factorii ce ar putea determina schimbarea pariului ce urmează a fi jucat sau confirmarea lui. Toți cei care au site-uri scriu analiza meciului cu câteva ore înainte, unii chiar cu o zi înainte ... dacă apar informații de ultimă ora multe sugestii nu se mai actualizează.

Dacă ai fi băiat deștept, ai lua sugestia și ai urmări ce e nou înaintea meciului și ai juca abia pe urmă. De asta eu nu pot să fac bani jucând la agenția de cartier, am nevoie de telefon și pc să joc online (la cele de aici joc : https://pariurix.com/agentii) ... Acest pas este absolut necesar dacă vrei să faci bani din asta, iar cu timpul vei vedea că nu vei mai avea nevoie de nimeni pentru a descoperi câteva pariuri bune doar la o simplă privire peste ofertă, pe care apoi le poți și este nevoie să le aprofundezi.


Totul e noroc?

Se întâmplă adesea ca oricât analizăm să o dăm în bară, este adevărat, nu tot timpul socotelile de acasă corespund cu cele din târg, dar în general ele își fac treaba. Asta înseamnă că trebuie să gestionezi eșecurile, să eviți surprizele și să analizezi din nou meciul după ce s-a terminat pentru a vedea unde este posibil să fi greșit. Da, unii gândesc că e noroc, dar eu și alții știm că norocul ni-l facem singuri și pe termen lung când tragem linie cifrele sunt în favoarea noastră.

Nu te lăsa păcălit de câteva rezultate de moment. Dacă ai o strategie clară de gestionare a banilor vei face față oricărui eșec temporar. De asta am scris cartea despre strategii, să îți poți crea propria strategie adaptată nevoilor și am epxlicat mai multe lucruri interesante în carte să te ajute să înțelegi și mai bine că nu există formulă universală a succesului, că este nevoie să te implici să studiezi și când dai cu fundul de pământ să te ridici și să o iei de la capăt.

De asemenea, e normal să zici că e noroc, când tu joci ca și la loto, o mulțime de meciuri pe bilet în speranța că vei da un tun. Oricum e mai bine ca la loto, statistic și matematic gândind, dar nu este cu siguranță calea spre succes. O poți face de plăcere, de amuzament, dar nu pentru a scoate bani din pariuri pe termen lung, decât dacă „norocul” e de partea ta.

 

BAGĂ LA CAP

Thomas Edison a fost considerat de profesori “prea prost pentru a învăța ceva”. Iar până la celebrul bec, a trecut prin 1000 de încercări nereușite. El însa nu le-a privit niciodată ca pe un eșec: “Nu am eșuat de 1000 de ori, ci am descoperit 1000 de moduri în care nu se face un bec!”

Nu mai zic nimic de cei care joacă după cote sau ce pun alții "care câștigă regulat" în agențiile de cartier, sau de cei care joacă de 40 de ani dar ei nu cred că se poate câștiga din asta. Cum să mai joci offline după 40 de ani, cum să nu înveți unde greșești? Unii sunt prea leneși să facă bani ... În orice domeniu dacă nu înveți să analizezi unde greșești, vei greși până ajungi 2 metri sub pământ.

Ar mai fi enorm de multe de spus, dar și așa, mulți pariori nici nu își fac timp să citească sfaturile și recomandările celor care au reușit să ajungă sus într-un domeniu. Fără să citești, să înveți, să exersezi, să analizezi greșelile și să înveți din ele va fi greu să faci vreodată bani din pariuri. Oprește-te din alergat, stai jos, analizează din mare ce am scris, aprofundează și ia măsuri. Îți garantez că în primele luni când vei începe să aplici multe din sfaturile oferite în articole și cărți, vei observa o diferență clară în istoricul tău de pariuri și numărul de retrageri. Dar din experiență, o spun cu regret, mulți citesc, puțini înțeleg, dar și mai puțini aplică. Dacă consideri că mai ai ceva de adăugat sau ai întrebări, vă stau la dispoziție.

Ce îi atrage pe pariori sã joace la aceastã agenție de pariuri online? Vezi acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive