De ce nu a ajuns Eric la Dinamo: Dănciulescu i-a făcut viața un coșmar!

Eric de Oliveira a revenit în atenția presei grație reușitelor din acest sezon în tricoul Viitorului Constanța. Brazilianul ar fi putut da goluri și assist-uri pentru Dinamo, însă birocrația excesivă din cadrul clubului lui Negoiță a transformat negocierile într-un coșmar pentru mijlocaș.    


Credit foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

„Am avut o discuţie cu Dănciulescu: «Eric, îmi place de tine, te apreciez, să vorbesc cu antrenorul». Apoi mi-a zis: «Eric, te place antrenorul, trebuie să vorbesc cu domnul Negoiţă şi cu Mutu»”, a povestit fotbalistul pentru Prosport. În naivitatea sa, sud-americanul a crezut că totul se va rezolva o dată ce „Corbul” mai avea de vorbit cu numai doi oameni. Dar nu a fost așa! Timp de multe zile, a fost sunat din jumătate în jumătate de oră de directorul lui Dinamo, care îi comunica persoanele de la Dinamo care îl mai plac.

„Eric, te place și Ionuț Negoiță, trebuie să vorbesc cu Mutu (...) Eric, te place și Mutu, trebuie să vorbesc cu secretara (...) Eric, te place și secretara, trebuie să vorbesc cu contabila (...) Eric, te place și contabila, trebuie să vorbesc cu nea Ion, portarul”... În total, încercând să rezolve acest transfer important pentru ofensiva roș-albă, Ionel Dănciulescu a vorbit cu 748 de persoane din club și de pe lângă club, așa cum prevede procedura. Absolut toate au răspuns că îl plac pe brazilian, chiar dacă în cazul lui Mutu a existat o mică ezitare: fostul Briliant mai negocia cu doi fotbaliști, unul de la Cimentul Fieni și unul de la Rafinăria Dărmănești, care erau la fel de simpatici.

„Mă suna și noaptea. Nu mă mai puteam odihni. Nu mai aveam timp să mănânc, pentru că nu e politicos să vorbești cu gura plină. Scoteam bateria telefonului, dar tot suna. Aruncam telefonul în toaletă, dar tot suna, deși nu e subacvatic. Îl fărămițam cu un baros... Ciudat. Eram ca în filmele de groază. Mă gândeam chiar să renunț la naționala României și să mă mut într-o țară fără semnal. Am vrut să apelez la Cătălin Munteanu, care e vicepreședinte la AFAN”,  s-a plâns fotbalistul.

După ce obținuse și acordul presupusei amante, dinamovistă înfocată, Ionel Dănciulescu mai avea de vorbit cu un singur om. Îngrijitorul gazonului din „Ștefan cel Mare” nu s-a declarat fanul lui Eric: „Este greu, face gropițe cu crampoanele în brazde și nu e bine pentru jocul nostru combinativ”.  Transferul a căzut, ca și mutările vedetelor de la Fieni și Dărmănești, care nu au fost agreate de ofițerul de presă al „câinilor”. 

Acest articol e un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi