De ce merită să pariezi la Sportingbet în perioada 8-9 august 2015!

Din punct de vedere al ofertei fotbalistice, acest weekend este cel mai atractiv din ultima vreme. Și asta pentru că astăzi încep meciurile din Premier League dar și ligile inferioare din Anglia, în timp ce Franța Ligue 1 a început ieri și continuă în aceste zile. Tot astăzi are loc și Supercupa Italiei dintre Juventus și Lazio, aceasta urmând să se desfășoare cu începere de la ora 15:00.

Cu o ofertă așa generoasă ar fi păcat să lăsăm acest weekend să treacă fără să pariem. Indiferent de tipurile de pariuri pe care vrei să le plasezi eu îți recomand s-o faci la sportingbet.ro.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400 RON!

bonus-prima-depunere.png

La fiecare meci (atât cele din campionatele importante, cât și cele din competiții mai mici) găsești în jur de 100 de opțiuni de pariere înainte de fluierul de start. O mare parte din aceste opțiuni, dar și altele noi, pot fi accesate inclusiv live. Poți să pui pariuri pe intervale de 1, 5, 10 sau 15 minute, pariuri pe fiecare echipă, pe fiecare repriză sau pe handicapuri. La campionatele mai importante găsești și pariuri pe marcatori, cartonașe și cornere. Astfel este greu de crezut că există vreun tip de pariu pe care să-l cauți și să nu-l găsești aici.

Fiind o zi cu mult fotbal aș scoate în evidență promoția Bonusul acumulator. Aceasta este perfectă pentru iubitorii de pariuri multiple. Practic la fiecare bilet cu minim trei selecții vei beneficia de un bonus de 10-35% din valoarea profitului. Astfel, chiar dacă cotele nu sunt cele mai mari, câștigurile vor fi cu siguranță mai ridicate decât la alți bookmakeri datorită acestei oferte.

bonusul-acumulator.png

Nici promoția Meciul zilei nu trebuie s-o ratezi pentru că atât astăzi cât și mâine poți să iei câte șapte rotiri gratuite în Starburst dacă pariezi pe scorul corect al partidei aleasă pentru ziua respectivă. Astăzi a fost aleasă disputa Chelsea vs Swansea (ora 19:30).

Iar dacă ai pus un pariu (simplu sau multiplu) primești dreptul de a pune în mod gratuit un bilet în cadrul rundei a 61-a din concursul Predictorul Fotbalului. Dacă ai participat și zilele trecute, atunci astăzi și mâine vei avea emoții, deoarece la finalul săptămânii ai putea fi mai bogat cu 4.500 RON!

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care ar trebui să pariezi astăzi la sportingbet.ro. Dar dacă nu te-am convins încă să-ți deschizi un cont, atunci îți mai dau câteva motive:

  • Poți paria la orice oră din zi sau din noapte atât de pe PC, cât și de pe telefon. Oferta sportivă este disponibilă integral de pe orice dispozitiv mobil.
  • În urmă cu câteva săptămâni a fost introdusă opțiunea de "Închidere pariu" prin care poți încasa o parte din potențialul câștig al unui pariu înainte ca acesta să fie decis.
  • Serviciul de suport clienți este disponibil zilnic între orele 10:00 și 20:30 direct în limba română pentru a te ajuta cu orice problemă ai avea.
  • Chiar dacă vrei să pariezi pe alte sporturi și nu pe fotbal, oferta este în continuare foarte generoasă și diversificată.
  • Dacă te plictisești de pariuri sportive, poți oricând să te reorientezi către pariuri virtuale, jocuri de cazino sau poker, unde de asemenea te așteaptă platforme foarte avansate.

Efectuează acum primul depozit la Sportingbet şi vei primi un bonus de 50% în limita a 400 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi