De ce meciuri şi pronosticuri să te fereşti duminică, 21 decembrie 2014!

Ultima zi cu fotbal în toate campionatele de top din acest an şi ultima ocazie avută de bookmakeri să-şi mai rotunjească conturile.

Chiar dacă pe site v-am prezentat şi sugestii de pronosticuri la unele din meciurile de mai jos, în principiu indicat ar fi să "săriţi" din schemă partidele următoare sau să căutaţi alte pronosticuri decât cele care considerăm că sunt de evitat. Nu uitaţi însă că ultima decizie vă aparţine pentru că sunt banii voştri în joc; chiar dacă noi spunem că un pronostic nu merită jucat, dacă voi aveţi încredere în el şi sunteţi mulţumiţi de cote îl puteţi adăuga pe bilet.

meciuri-de-evitat.jpg

  • Liverpool - Arsenal >>> MECI DE EVITAT

Un meci cu un "afiş" atractiv şi foarte tentant pentru pariori. Totuşi, de ce să pariezi pe două echipe care au loturi de Top 5 şi se află pe 11, respectiv 7? Liverpool vine după două partide în care n-a marcat, iar acasă are doar un succes chinuit (1:0 cu Stoke, cu gol în minutul 85) în ultimele patru jocuri. Arsenal de la începutul sezonului când a remizat de două ori apoi a alternat rezultatele pozitive cu cele negative în deplasare. E greu să spui şi dacă este meci de under / over 2.5 pentru că Liverpool pe Anfield are 2:2 golaveraj în ultimele patru jocuri, dar pe de altă parte Arsenal vine după două dueluri încheiate cu câte cinci goluri.

  • Marseille - Lille >>> PRONOSTIC DE EVITAT - 1

În acest sezon Marseille s-a încurcat de şase adversari şi de trei ori a făcut-o în aceiaşi etapă cu PSG. Parizienii au remizat ieri, urmează un pas greşit şi al lui O.M.? Lille este adevărat că a ajuns pe 12, dar trebuie avut în vedere că de trei jocuri nu pierde în campionat şi că la începutul lunii i-a ţinut piept lui PSG. În deplasare când a marcat în acest sezon n-a pierdut, e drept că s-a întâmplat doar de trei ori. Va întâlni acum o echipă care a luat gol în trei din ultimele patru meciuri de pe Velodrome. Nu în ultimul rând trebuie avut în vedere faptul că în precedentele trei întâlniri directe Marseille n-a marcat. S-au mai schimbat lucrurile la cele două echipe între timp, dar oricum ai un complex când şti că întâlneşti un adversar căruia nu i-ai marcat din noiembrie 2012. Chiar dacă Marseille este favorită mai degrabă recomandăm evitarea acestui pronostic.

  • Hertha Berlin - Hoffenheim >>> PRONOSTIC DE EVITAT: AMBELE MARCHEAZĂ

Aici mai degrabă recomandăm evitarea pronosticului "ambele echipe marchează", deşi într-o duminică cu o ofertă nu foarte bogată mulţi ar "sări" pe acest pronostic gândind doar că este un meci din Germania şi că joacă Hoffenheim, o echipă spectaculoasă...şi nu prea. Hertha vine după un 4:4 la Frankfurt. A dat patru miercuri şi a luat tot atâtea, deci pare bună pentru "GG". Ţineţi cont că a avut doar vreo trei zile întregi de retrageri şi după ce pierzi două puncte când la un moment dat aveai 3:0 nu-i uşor. Bilanţul ultimelor patru partide jucate la Berlin: două victorii Hertha la zero, două înfrângeri tot la zero. Hoffenheim are şapte deplasări în acest sezon, patru fiind încheiate fără ca ambele echipe să marcheze. În plus are trei eşecuri la zero în ultimele cinci runde, ce-i drept în faţa unor adversari mai puternici. Şi totuşi, cam puţin cota 1.50-1.60 pentru "GG".

  • Verona - Chievo >>> MECI DE EVITAT

Meci devreme, numai bun să vă strice biletele. Nu ne credeţi? Verificaţi ce s-a întâmplat în precedentele două duminici în meciurile de la ora 13:30 din Serie A. Bine nu acesta este motivul principal pentru care-l recomandăm, dar trebuie avut în vedere că este un derby local (daca unii nu ştiu Chievo este o formaţie din Verona). Gazdele sunt în criză acasă, obţinând doar un punct din ultimele 12 posibile, ce-i drept în faţa unor echipe din primele opt, dar oricum intervine un blocaj. Vine după nouă meciuri încheiate cu goluri în ambele porţi. Continuă seria? Greu de spus pentru că Chievo după o remiză "albă" are o victorie şi un eşec cu acelaşi scor de 2:0, iar în campionatul trecut ambele derby-uri s-au încheiat cu câte un gol. 

  • Club Brugge - Genk >>> PRONOSTIC DE EVITAT: 1

Club Brugge este lideră în Jupiler League, dar totuşi are cam puţin doar 1.40 - 1.45 într-un duel cu locul trei. Formaţia din Brugge s-a încurcat acasă atât cu locul 2, cât şi cu a cincea clasată. De ce n-ar face-o şi cu Genk? În plus pentru ea va fi al optulea joc în decurs la 30 de zile. Poate interveni şi oboseala, drept dovadă la mijlocul săptămânii, cu mulţi titulari obişnuiţi în lot n-a putut câştiga la Mechelen (0:0). Despre Genk să spunem că nu ia gol de patru etape, ultimele două partide fiind cu locurile 4 şi 5. În ultimele opt deplasări a pierdut doar la Waregem, scoţând o remiză "albă" pe terenul lui Anderlecht. Genk a terminat neînvinsă ultimele două dueluri directe, ce-i drept pe teren propriu. Totuşi, dacă ţinem cont de toate aceste aspecte cota pentru 1 solist este cam mică aici.

  • Balikesirspor - Kasimpasa >>> PRONOSTIC DE EVITAT: 2

Privind peste linia de clasament a gazdelor am putea spune că este meci de 2. Perfect adevărat, dar este riscant acest pronostic. Să vedem şi de ce. Balikesirspor a schimbat antrenorul la începutul lunii. Astfel după două eşecuri, golaveraj 1:7, a cedat cu 0:1 cele două dispute cu noul tehnician pe bancă, adversari Fener şi Istanbul BB (locurile 2, 4). De partea cealaltă o avem pe Kasimpasa, echipă aflată pe 9. Aceasta în ultimele patru deplasări n-a luat punct. A întâlnit alături de două echipe de pe podium şi formaţiile care o încadrează în acest moment în clasament, dueluri din care teoretic putea lua măcar un punct. Să mai spunem că în ultima etapă, acasă, Kasimpasa s-a chinuit cu ocupanta locului 15, câştigând cu 1:0, dar şi că golgheterul echipei - Buyuk - n-a înscris în precedentele trei etape în care a fost în teren (runda trecută a fost suspendat).

Avem aşadar patru pronosticuri şi două meciuri de evitat. Cel puţin acestea ne-au atras atenţia la momentul actual. Dacă aveţi alte sugestii nu ezitaţi să le lăsaţi ca şi comentariu la acest articol!

Click aici pentru a paria online şi ai jumătate din miza primului pariu returnată în caz că ai ghinion şi pierzi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!