Este Unibet cea mai bună agenție de pariuri sportive licențiată din România?

unibet-interfata.png

Din rândul caselor de pariuri online licențiate la noi în țară Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) oferă în acest moment cele mai bune servicii, motiv pentru care cei mai mulți pariori români aleg să joace aici. Dar de ce este Unibet (vezi site-ul agenției) numărul 1 în România? Ce are această casă de pariuri online în plus față de concurență? În acest articol voi încerca să răspund la această întrebare. 

 

Persoane diferite au păreri diferite

Este evident că nu toți avem aceleași preferințe indiferent de domeniul despre care vorbim și fiecare persoană va fi subiectivă atunci când face anumite alegeri. Unii preferă Iphone, alții aleg Samsung; anumite persoane vor BMW, altele Mercedes, iar exemplele pot continua. Același lucru se întâmplă și când este vorba de pariuri sportive; unii pariori aleg Unibet, alții Sportingbet, alții Netbet și tot așa.

Deschide acum un cont la Unibet, agenția de pariuri preferată de cei mai mulți români!

Diferențele de opinii apar deoarece nu toți pariorii țin cont de aceleași criterii atunci când aleg casa de pariuri online la care să se joace. Unii se vor juca online la Superbet deoarece au prins drag de agenție de pe vremea când pariau offline, alții pariază la Betfair fiindcă preferă agenții de tip betting exchange etc. Totuși, la final dacă tragem linie, agenția care stă cel mai bine la cât mai multe capitole va fi cea care per total are cele mai bune servicii și care implicit atrage și cei mai mulți clienți. 

 

Top 10 criterii în funcție de care ar trebui aleasă agenția la care joci

În cele ce urmează voi vorbi pe scurt de cele mai importante 10 criterii pe carepariorii tind să le ia în considerare atunci când aleg unde să parieze și vom vedea cum se situează Unibet la fiecare capitol în parte. La final vei înțelege de ce Unibet este numărul 1 în România. 
 

1, Interfață și ușurință de a folosi site-ul: primul lucru care îți sare în ochi atunci când intri pe un site de pariuri îl reprezintă interfața. Dacă nu-ți place cum arată un site sunt șanse mari să nu joci la el vreodată. Poate că Unibet nu este cel mai frumos site de pariuri și nici cel mai ușor de folosit, dar în orice caz stă suficient de bine încât să nu-și sperie eventualii clienți.
 

2, Ofertă sportivă pre-meci: aici ar fi multe de discutat fiindcă un parior este mai degrabă interesat să poată paria pe cât mai multe meciuri de baschet, în timp ce altul vrea acces la cât mai multe opțiuni de pariuri la meciurile din campionatele mari de hochei ale Europei. În orice caz pot spune că este în top3 agenții licențiate când vine vorba de oferta sportivă; vor fi destui care vor spune că este chiar numărul 1, ceea ce ar putea fi adevărat, dar nu garantez. DETALII SUPLIMENTARE AICI.
 

3, Platformă de pariuri live: Pentru a decide cât de bună este o platformă de pariuri live trebuie să ții cont de următoarele aspecte: diversitatea ofertei live (număr de meciuri și de opțiuni de pariere oferite), viteza de plasare a pariurilor live (un pariu trebuie să fie confirmat cât mai rapid), viteza de procesare a pariurilor câștigătoare și stabilitatea platformei (meciurile să fie blocate cât mai rar, iar platforma să funcționeze mereu la o viteză bună). Din experiența personală pot spune că are în acest moment cea mai bună platformă de pariuri live! Dar nu trebuie să mă crezi pe mine pe cuvânt; o dovadă bună este faptul că în 2015 Unibet a câștigat la IGA (International Gaming Awards) premiul de "Cea mai bună agenție pentru pariuri live", ceea ce spune multe mai ales că acolo erau în competiție toate site-urile de pariuri din lume, nu doar cele licențiate la noi în țară.

Legat de precedentele două puncte avem o comparaţie interesantă pe site: https://pariurix.com/pariuri-sportive-live-vs-pariuri-sportive-pre-meci.html.

 

4. Serviciul de suport clienți Unibet România: acesta este disponibil zilnic între orele 11:00 și 23:00 direct prin live chat în limba română. În afara acestui program poți contacta serviciul de live chat în engleză. De asemenea este oferit suport telefonic (dar doar în engleză) atât pentru probleme generale, cât și pentru a te ajuta dacă vrei să efectuezi o depunere cu cardul și nu ști cum. Părerea mea este că Unibet are unul din cele mai bune servicii de suport clienți.

contact.png

5, Transmisii live video: În timp ce majoritatea agențiilor nici nu oferă un serviciu de streaming live, la Unibet sunt oferite zilnic zeci de transmisii din fotbal, tenis, baschet, hochei și multe alte sporturi. Sunt acoperite chiar și competiții foarte mari, cum ar fi NBA sau campionatele de fotbal din Franța sau Spania. De fapt Unibet are un serviciu de transmisii live video similar cu ce avea Bet365 pe vremuri, deci este fără îndoială numărul 1 la acest capitol. Ar mai trebui spus că toate transmisiile sunt disponibile dacă ai minim un ban în contul de pariuri.

AICI găsești mai multe informații despre serviciul de live streaming oferit de Unibet!

 

6, Metode de plată și taxe: pentru a fi corect până la capăt voi prezenta și criteriile importante la care Unibet nu stă chiar excepțional. Dacă ar fi să caut un minus al acestei agenții de pariuri, atunci opțiunea de ”depuneri” ar fi acesta. Problema este că nu se pot efectua depuneri prin portofele electronice (Skrill, Neteller) și se percepe o taxă de 2.5%-3% pentru depunerile cu cardul sau Paysafecard. Doar depunerile prin transfer bancar sunt scutite de plata de taxe. Vestea bună este că retragerile sunt procesate destul de rapid; de fapt o retragere prin transfer bancar sau card poate fi procesată și într-o singură zi, mai ales dacă ai cont bancar la Raiffeisen. Află mai multe de la PariuriX despre acest subiect!
 

7, Bonusul pentru prima depunere: nu toată lumea își deschide un cont pentru bonusul de bun venit, dar totuși sunt suficienți pariori care o fac. Dacă te înregistrezi la Unibet prin Pariurix atunci vei beneficia de un bonus exclusiv la pariuri foarte tentant ce poate fi descoperit accesând acest link : https://pariurix.com/agentii/unibet/promotii

pariu-fara-risc.png

8, Alte promoții și oferte Unibet România: cei de la Unibet vin ocazional cu promoții foarte atractive pe care chiar nu trebuie să le ratezi.  Aceste oferte te pot ajuta să câștigi mai mult din pariurile tale.
 

9, Aplicații pentru mobil: Cu aplicații de pariuri pentru Iphone și Ipad, dar și o aplicație principală pentru Android, Unibet este site-ul de pariuri licențiat care stă cel mai bine la capitolul pariuri de pe dispozitive mobile. Poți paria în condiții mai mult decât decente de pe orice smartphone sau tabletă, indiferent de firma dispozitivului sau de sistemul de operare instalat.
 

10, Alte servicii și platforme: multe persoane doresc diversitate și vor un site unde să poată practica și alte tipuri de gambling, nu doar pariuri sportive. La Unibet găsești peste 600 de jocuri de cazino (vezi aici mai multe despre jocurile de la Unibet Casino), două cazinouri live, o cameră de poker, dar și singura cameră de bingo online licențiată în România.

unibet-cazino.png

Luând aceste aspecte în considerare pot spune că Unibet are cel mai bun serviciu de pariuri live, cea mai variată gamă de transmisii live video și cea mai bună platformă de pariuri de pe mobil. Este fără îndoială în top3 când vine vorba de oferta sportivă, serviciul de suport clienți, bonusuri și promoții. De aceea este de înțeles de ce per total această casă de pariuri este numărul 1 în România. Te invit și pe tine să îți deschizi acum un cont la Unibet România pentru a primi un bonus de bun venit foarte tentant!

 

Te-ar putea interesa și :

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi