De ce este nevoie să ne verificăm contul la agenţiile de pariuri sportive online?

Agentţile de pariuri sportive online vă vor solicita după deschiderea contului sau înainte de prima retragere (de la caz la caz) anumite documente pentru verificarea contului. Acestea vă vor cere diverse documente scanate, precum: copie după cartea de identitate, copie după card sau copie după o factură pe numele vostru. Trebuie să aveţi încredere şi să trimiteţi documentele pentru că acestea sunt în deplină siguranţă. O mică precizare trebuie să facem: atunci când trimiteţi copia dupa faţă+verso card acoperiţi pe verso cele trei cifre de securitate (CVV2). Acela este elementul de siguranţă al cardului şi dacă-l dezvăluiţi riscaţi să rămâneţi fără fonduri în cont.

de-ce-este-nevoie-su0103-ne-verificu0103m-contul-la-agenu0163iile-de-pariuri-sportive-online.jpg

Încă un lucru despre care dorim să vă atenţionăm. Aveţi mare grijă pe ce adrese de e-mail trimiteţi datele. În ultimul timp s-au înmulţit e-mailurile în care vi se spune că aţi câştigat o sumă de bani la agenţia de pariuri X şi au nevoie să intraţi pe un link dat de ei şi să introduceţi datele cardulului. NU INTRAŢI PE LINKUL RESPECTIV PENTRU CĂ RISCAŢI SĂ RĂMÂNEŢI FĂRĂ BANI ÎN CONT. Cel mai simplu mod pentru a verifica dacă adresa de email este sigură este să intraţi pe site-ul agenţiei de pariuri şi să verificaţi secţiunea de contact sau să le trimiteti voi un email pe adresa trecuta pe site în care să-i întrebaţi unde trebuie să expediaţi documentele scanate.

De ce au nevoie casele de pariuri online să vă verifice contul? Probabil că mulţi se întreabă acest lucru. Motivele sunt extrem de simple. În primul rând pentru a verifica că datele scrise la înregistrare corespund cu datele reale. Există cu siguranţă cazuri când la înregistrare se fac diverse greşeli, acestea ducând la blocarea contului. De aceea vă recomandăm ca atunci când vă înregistraţi să completaţi toate datele corect, aşa cum apar în buletin. De asemenea, vor să se convingă că persoana care deţine contul domiciliază la adresa trecută în buletin (pentru asta vi se cere o factură de utilităţi recentă).

Anumite case de pariuri procedează puţin diferit la verificarea contului. Vă puteţi verifica contul solicitând un telefon din partea unui oficial al agenţiei şi veţi primi prin poştă o scrisoare de verificare, scrisoare care conţine un cod ce trebuie introdus pe site-ul agenţiei în secţiunea de verificare a contului.

Descoperă agenţia la care vă recomandăm să pariaţi online!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi