De ce apar limitări de cont la agenţiile de pariuri online?

Cu siguranţă aţi auzit de-a lungul vremii de limitările de cont la casele de pariuri online. Trebuie să înţelegeţi şi să cunoaşteţi în primul rând faptul că o agenţie de pariuri online îşi limitează clienţii care câştigă prea mulţi bani în perioade relativ scurte de timp deoarece consideră că ceva nu este în ordine.

Dacă doriţi să pariaţi sume mari fără grija de fi limitat vă recomandăm această casă de pariuri online!

de-ce-apar-limitari-de-cont-la-agentiile-de-pariuri-online.jpg


Exemplu de limitări

Pentru a înţelege mai bine vă vom oferi un exemplu în ceea ce priveşte limitările de cont. Agenţia "X" limitează câştigurile în momentul în care acestea depăşesc suma de 10.000 de euro. Indiferent dacă această sumă vi se pare destul de mică sau prea mare, agenţia îşi ia anumite măsuri când observă că un parior, mai ales obişnuit, reuşeşte să câştige o astfel de sumă colosală.

Mulţi pariori se întreabă cum anume limitează o casă de pariuri online un cont şi cât de legal este acest lucru. Totul decurge foarte simplu dacă analizaţi aspectele câştigurilor. Se împarte miza maximă permisă de un eveniment oferită unui membru obişnuit. Spre exemplu dacă alegeţi să pariaţi pe Premier League, limitele de pariere sunt de până la 24-000 de euro şi de 12-000 de euro în consola live.

 

Ce se întâmplă cu un client al cărui cont a fost limitat?

În momentul în care unui parior i se se impun limitări de cont acest lucru presupune următoarele: user-ul nu va putea plasa pariuri cu mize mai mari de 240 de euro înaintea desfăşurării meciului şi de 120 de euro în cadrul pariurilor live. Bineînţeles există şi ligi în cadrul cărora limitele sunt mult mai mici, ceea ce pentru marii pariori poate reprezenta un mare dezavantaj.

Casele de pariuri mai încearcă prin astfel de metode să mai reducă şi fraudele sau chiar să le elimine de tot. Multe agenţii de pariuri doresc să scape şi de persoanele care urmăresc doar obţinerea bonusurilor atât de avantajoase în ultima perioadă, iar limitarea în procesul de plasare a unui pariu live poate fi o soluţie. Cotele se pot schimba atât de rapid încât nu veţi reuşi să plasaţi la timp pariul dumneavoastra şi acest lucru va fi foarte deranjant. Va fi aproape imposibil de pariat după calculele pe care şi le face mereu un parior.

 

Cum scăpăm de limitările impuse de agențiile online?

Dacă ne gândim la soluţiile prin care să scăpăm de limitările de cont în momentul de faţă nu există nici o modalitate legală pentru a face acest lucru. Din moment ce aţi acceptat termenii şi condiţiile unei case de pariuri atunci când v-aţi înregistrat într-o astfel de situaţie nu mai puteţi face nimic. Cu siguranţă un parior începător nu va avea astfel de probleme deoarece el nu se va confrunta cu astfel de situaţii, şansele ca el să câştige sume fabuloase peste noapte fiind aproape nule. Pentru a scăpa de anumite limitări de cont aţi mai putea face un singur lucru. Puteţi să încercaţi să plasaţi pariuri consecutive în consolă, pariind de mai multe ori pe acelaşi pronostic, folosind mize cât mai mici.

Pentru a evita limitările de cont ar fi indicat să nu retrageţi toţi banii deodată dupa rulajul unui bonus. Retrageţi sume mai mici şi jucaţi mereu la aceeaşi agenţie de pariuri online pentru a arăta ca sunteţi un client fidel. O alta regulă de aur este să nu încercaţi să folosiţi cărţi de identitate false sau carduri de credit/debit care nu vă aparţin. Dacă doriți mai multe informații despre cum să evitați limitările la casele de pariuri online recomandăm acest articol : ”Cum să eviți limitările la casele de pariuri online?

 

Concluzii finale

Acestea sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui să le cunoaşteţi despre limitările de cont la agenţiile de pariuri online de pe piaţă şi poate, cunoscnd toate aceste aspecte, nu veţi fi puşi niciodată în faţa unei limitări de cont.

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi