De astăzi puteţi viziona meciuri live video la Netbet!

Netbet TV - Urmărește live meciuri de fotbal, baschet sau tenis cu noul serviciul de live streaming pus la dispoziție GRATUIT de casa de pariuri online Netbet! Acum toate evenimentele sportive preferate sunt la un click distanță și le poți accesa direct din fereastra de pariuri live, pentru a nu mai pierde nici măcar o secundă din acțiune!

Deschide acum cont la Netbet și beneficiezi de un bonus atractiv de bun venit!

 

Netbet TV - urmărește live meciurile preferate!

Pentru a avansa şi mai mult în topul pariorilor români casa de pariuri sportive online Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) a lansat de curând Netbet TV. Puteţi astfel să vedeţi meciuri live video de fotbal, tenis, baschet, dar și din alte sporturi. Atunci când vedeţi în dreptul unui eveniment sportiv din consola de pariuri live un simbol reprezentat printr-o săgeată roșie într-un cerc alb  înseamnă că puteţi viziona acel meci live video gratuit. Singura condiţie pentru a vedea gratuit toate meciurile din ofertă este să aveţi în cont minim 0.01 RON sau să fi plasat un pariu în ultimele 48 de ore.


Ce meciuri putem urmări la Netbet?

Printre evenimentele disponibile pentru a fi vizionate live video la Netbet amintim: meciurile de fotbal din Spania La Liga, Franţa Ligue 1, partide amicale internaţionale; meciuri de tenis din turneele de Grand Slam de la Wimbledon şi Australian Open, plus turnee ATP / WTA Series, precum şi jocuri din Cupa Davis; precum şi meciuri de baschet din cel mai spectaculos campionat al lumii, NBA.

Află de la pariurix.com mai multe informații despre meciuri live video la Netbet!

 

Pot vedea ce meciuri urmează să fie transmise?

Sigur! Tot ce ai de făcut este să intri pe site-ul Netbet, să accesezi secțiunea Netbet TV, iar în partea de jos a paginii vei găsi opțiunea Program TV care îți permite să accesezi programul pe o săptămână întreagă. Astfel vei ști din avans ce evenimente sportive sunt acoperite, și care lipsesc. Dacă vrei să descoperi și alte modalități de a urmări gratuit pe net transmisiuni live video, recomand să accesezi acest link : https://pariurix.com/meciuri-live-online.html.

 

Pot urmări meciurile de pe telefon sau tabletă?

Da, toate transmisiunile disponibile pe PC pot fi accesate inclusiv de pe dispozitive mobile, dar doar din cadrul aplicației Netbet pentru IOS sau pentru Android. Din ce știu, nu merge să urmărești meciuri direct din browser-ul dispozitivului mobil. Cam atât; dacă ai nelămuriri sau întrebări suplimentare te aștept cu un reply mai jos, sau poți posta pe forumul de discuții Netbet.

Pariază live și urmărește în direct meciurile preferate pe platforma Netbet!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi