De Amorim şi Boldrin sunt jucătorii Stelei! Becali: "Au vrut la Steaua, acum să dea drumul la treabă!"

De Amorim şi Boldrin l-au transpirat serios pe Gigi Becali. Câteva zile au durat negocierile cu foştii jucători ai Astrei, care într-un final au acceptat să se transfere la Steaua. "Gata, semnăm contractele!", a spus Becali pentru gsp.ro.

Joi seara la ora 21:00 am bătut palma cu băieții! Au acceptat toate condițiile, am fost și eu de acord cu ce au mai vrut ei și ne-am înțeles. În această dimineață trebuie să mai meargă să facă două controale, unul la inimă și unul la genunchi, apoi semnăm contractele! Și-au dorit să vină la Steaua, acum să dea drumul la treabă!,

---a spus Gigi Becali 

Banii au reprezentat motivul pentru care negocierile s-au întins pe mai multe zile. Gigi Becali le-a oferit câte 10 mii de euro salariu pe lună, iar jucătorii au solicitat câte 100 de mii de euro la semnătură, inclusiv cei 50 de mii restanțe financiare, bani pe care îi mai aveau de primit de la Astra. Aproximativ 1 milion de euro va scoate Gigi Becali din buzunar pentru foştii jucători ai campioanei României, William de Amorim și Fernando Boldrin. 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi