De 1 decembrie PariuriX îţi oferă 10 RON fără depunere la Netbet!

În primul rând vreau să urez La Mulţi Ani tuturor românilor cu ocazia zilei de 1 decembrie. 1.000 dintre voi se vor bucura astăzi de un bonus de 10 lei, FĂRĂ DEPUNERE, oferit de PariuriX în colaborare cu Netbet.com. Pentru a fi tu chiar tu unul din cei 1.000 de norocoşi nu trebuie decât să-ţi deschizi cont accesând link-ul https://pariurix.com/links/netbet10ron.php. Dacă ai deja cont la această casă de pariuri online nu este nicio problemă, poţi să dai link-ul de mai sus unui prieten pentru a se înregistra şi pentru a beneficia de ofertă.

Bonusul va fi creditat automat în maxim 48 de ore de la deschiderea contului!

10-ron-fara-depunere-pariuri-online-netbet.png

În plus, pe lângă acest bonus de 10 lei fără depunere doar dacă îţi deschidezi cont la Netbet.com prin link-urile şi bannerele de pe PariuriX vei beneficia de un bonus exclusiv la prima depunere - 100% până la 300 RON - în loc de 50% până la 200 RON cât este valoarea standard a bonusului.

Termenii şi condiţiile bonusului de 10 RON fără depunere

  • bonusul trebuie pariat de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60; pentru pariurile combinate fiecare selecţie trebuie să aibă cotă de minim 1.60
  • bonusul poate fi eliberat în maxim 60 de zile de la creditare
  • în caz că se înregistrează o cerere de retragere înainte de a îndeplini condiţiile de rulaj bonusul va fi anulat
  • pariurile simple de tip handicap asiatic sau sub/peste nu sunt luate în calcul la rulaj; dar pariurile multiple pot conţine şi acest tip de selecţii

Deschide cont acum la Netbet pentru a primi 10 RON fără depunere şi bonusul exclusiv de 100% până la 300 RON la efectuarea primului depozit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi