Share

Pont WTA Birmingham (Q) : Dayana Yastremska – Jana Fett

Tenis

Cota: 1.91

Adaugat de: Ionuț Mitu

17 Iun 2017 11:01 307 0
Logo Dayana Yastremska
Logo Jana Fett
Dayana Yastremska
Jana Fett
VS
16:00 17 Iunie 2017
Calificări WTA Birmingham

Analiză și informații pentru Dayana Yastremska v Jana Fett

Este momentul să ne mutăm pe iarbă și ne axăm pe un turneu important ce va începe săptămâna următoare, cu premii totale de peste 700.000 $ și care se dispută la Birmingham.

Momentan se dispută calificările, iar un meci pe care putem paria mi se pare cel dintre ucraineanca Dayana Yastremska și croata Jana Fett.

 

Dayana Yastremska este o ucraineanca în vârsta de doar 17 ani, împliniți recent, care se află la cea mai bună clasare a sa, locul 304 mondial.

Este o jucătoare fără experiență în circuitul feminin, dar care are un joc destul de bun și care pare că s-a acomodat destul de bine cu iarba, având până acum 7 meciuri disputate în acest an, dintre care 5 câștigate.

Este la primul sezon pe zgură, dar ținând cont de forma recentă, Dayana sunt convins că poate dezvolta un joc bun și poate crește de la meci la meci.

Două meciuri disputate pe iarbă în acest an, contra unor adversare mai cunoscute, pot servi ca referință pentru ea astfel încât să ne facem o idee cum poate gestiona un meci important.

Meciul cu Dodin de la ITF-ul din Surbiton, l-a pierdut cu 7-5 6-4, dar și cel cu Rybarikova acum câteva zile la Nottingham, 6-1 6-2.

Are de crescut și cu muncă multă sunt convins că tânăra Dayana poate crește foarte mult, iar dacă drumul său va fi ascendent poate prinde multă încredere.

 

Jana Fett este locul 167 în prezent și are 21 ani, anunțându-se a fi o jucătoare de perspectivă.

Are 6 meciuri disputate pe iarbă până acum, iar bilanțul este pozitiv, cu 4 victorii și 2 înfrângeri.

Este o jucătoare mai experimentată decât adversara de astăzi, lucru normal de altfel, dar rămâne de văzut daca va știi să folosească această experiență în favoarea sa.

La Nottingham a avut un parcurs destul de bun, învingând jucătoare precum A.Glatch și S.Vickery în calificări, sau pe M.Barthel în primul tur de pe tabloul principal, în 3 seturi extrem de disputate.

A fost învinsă până la urmă de A. Barty, o jucătoare care este pe val  în ultimul timp.

Jana are un joc bun pe atât pe hard cât și pe zgură. În această perioadă se pare că se descurcă bine și pe iarba.

Aceste lucruri ne arată că este o jucătoare polivalentă, care se adaptează foarte ușor la condițiile de joc și care lasă deoparte anumiți factori externi, concentrându-se asupra tenisului.

Pont recomandat Dayana Yastremska VS Jana Fett

Un meci interesant în care jucătoarea mai experimentată și obișnuită cu competițiile la un nivel mai înalt este Jana Fett. Nu are o experiență deosebită, dar în comparație cu tânăra Dayana este jucătoarea mai implicată în tipul acesta de turnee, în primul rând datorită vârstei. Pe iarbă, amandouă jucătoarele au început bine, dar jocul Janei parcă a convins mai mult și a arătat mai bine. Cu siguranță dorește să intre pe tabloul principal și poate profita de lipsa de experiență a ucrainiencei pentru a mai pune o cărămidă la acest obiectiv. Fiind 2 jucătoare tinere mă aștept la un meci energic, dar și încurcat sau cu momente de slabiciune din partea ambelor, lucru des întâlnit în circuitul fetelor, mai ales la acest nivel. Consider că Jana Fett se va impune, fiind o jucătoare puțin mai complexă în momentul de față. Are o cotă medie la victorie, dar voi miza pe faptul că o va învinge pe Dayana la minim 4 game-uri diferentă.

Pont pariuri: Jana Fett -3.5 game-uri

Miza: 8/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Lazio - Sampdoria
Cota: 1.91 22 Apr 2018 16:00 0