David Silva a parasit accidentat antrenamentul Spaniei

Mijlocasul lui Manchester City David Silva este incert pentru duelul de sambata cu Stoke din Premier League dupa ce a fost obligat sa paraseasca unul dintre antrenamentele prin care Spania pregatea meciul cu Chile.

davidsilva.jpg

O declaratie a Federatiei Spaniole de fotbal a confirmat retragerea jucatorului. ''Dupa problemele raportate de catre David Silva dupa sesiunea de antrenament din aceasta dupa-amiaza acesta a fost supus unei testari medicale si a fost descoperita o problema musculara. Pentru a evita complicatii ale acestei accidentari Silva a parasit tabara de antrenament. Selectionerul Vicente del Bosque a decis sa nu convoace alt jucator in locul lui Silva.

Accidentarea lui David Silva se adauga deja problemelor medicale avute de Manchester City. Capitanul Vincent Kompany, fundasul dreapta Micah Richards si jucatorul venit in aceasta vara Martin Demichelis sunt toti accidentati.

Site-ul lui City a anuntat si el aceasta accidentare, denumind-o ''traumatism minor'': ''Mijlocasul are o problema usoara la coapsa, problema care nu este considerata a fi serioasa si va reveni la Manchester pentru a primi tratament personal de la staff-ul medical al clubului''.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!