Share

Pont David Goffin - Gilles Simon, Cât mai ține forma bună a belgianului ?!

Tenis

Cota: 1.45

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Oct 2017 00:00 602 0
Logo David Goffin
Logo Gilles Simon
David Goffin
Gilles Simon
VS
09:30 11 Octombrie 2017
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru David Goffin v Gilles Simon

Mergem în continuare cu ponturile de la Shanghai și vorbim despre meciul dintre belgianul David Goffin și francezul Gilles Simon. Meciul care pare mai mult decât interesant la prima vedere se va disputa pe tot pe arena Union Pay 3 și va începe după ora 09 30, ora României. Mai multe date, dar și pronosticul partidei, în cele ce urmează. 

David Goffin - Gilles Simon 

Partida din cadrul rundei a 2 de la Shanghai se anunță interesantă. Goffin și Simon sunt 2 jucători bune ai circuitului, dar care traversează perioade diferite. Goffin se află în mare formă, după ce a câștigat 2 turnee cosnecutive. În China la Shenzen și Japoni la Tokyo s-a impus belgianul, confirmând practic că și-a revenit complet după accidentarea urătă suferită la French Open. Accidentare ce l-a ținut  o lună și jumătate în afara terenului de joc. Revenirea a fost grea, mai grea decât anticipa chiar David. Abia după terminarea sezonului de vară pe hard, Goffin a redevenit jucătorul din primăvare, care travsersa o perioadă la fe de bună. Deși la primul turneu după US Open a fost eliminat de Paire în turul 2 la Metz, în Asia belgianul a devenit o mașinărie de tenis. Acum la Shanghai Goffin trebuie să confirme pasa bună pe care o traversează. 

Adversarul belgianului va fi Gilles Simon. Francezul nu traversează deloc o periadă bună, având puține meciuri pe hard, dintre care doar 2 victorii are pe această suprafață.  Cu multe meciuri bune făcutea de-a lungul timpului, contra jucătorilor de top, Simon are un final de sezon cum puțini se așteptau. Sigur, Gilles a ajuns și la o vârstă, nemaifiind la prima tinerețe, dar asta nu e o scuză pentru forma dezastruoasă, ca să nu zic altfel, din ultimele 2 luni. În turul 1 la Shanghai a trecut de un anonim, Yibing Wu în minimum de seturi, însă acest succes este absolut irelevant în perspectiva disputei cu Goffin, care va fi infinit mai grea decât cea cu unul din reprezentanții gazdelor. Meciul de la Shanghai va fi cea de-a 3 întâlnire directă dintre cei 2 jucători, fiecare dintre ei câștigând câte un meci.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont David Goffin vs Gilles Simon: Goffin câștigă meciul

Singura mea dilemă la acest meci e dată de prospețimea belgianului. Chiar dacă a avut 2 zile pauză după succesul din capitala Japoniei, sunt totuși 2 săptămâni în care Goffin a jucat 9 meciuri și asta nu are cum să nu te obosească. Simon nu traversează o formă prea bună, dar asta nu înseamnă că e deja eliminat. În ultima întâlnire i-a pus ceva probleme belgianului, astfel că de data asta voi miza la siguranță pe victoria lui Goffin, la o cotă decentă oferită de casele de pariuri.

Pont pariuri: Goffin câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

21

Pierdute:

7

Anulate:

2

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0