Daum mai vrea tineri la naţională. Vlad Dragomir, de la Arsenal, e în cărţi

Daum a fost criticat de multă lume după primele trei meciuri ale naţionalei în preliminariile Mondialului din 2018. Au fost însă şi unii care au apreciat faptul că neamţul urmăreşte să promoveze tineri jucători la naţionala României. A fost şi unul dintre motivele pentru care şeful FRF, Răzvan Burleanu i-a propus lui Christoph Daum prelungirrea contractului până în 2020. 

Benzar şi Răzvan Marin au fost primii tineri jucători chemaţi de Daum la naţională. Acum, ar putea urma Vlad Dragomir. Puştiul de 17 ani are evoluţii bune la echipa de tineret a lui Arsenal şi are şanse mari să fie promovat în lotul mare al "tunarilor", printre vedetele lui Arsene Wenger. 

Dragomir a atras atenţia şi staff-ului naţionalei României. Unul dintre secunzii lui Daum, Ionuţ Badea a dezvăluit că Vlad Dragomir este monitorizat atent şi este foarte posibil ca în scurt timp să debuteze în naţionala mare a României.

E un jucător care va creşte exponenţial în următoarele luni, un an sau un an şi jumătate. Ne aşteptăm ca el să fie un jucător important al echipei naţionale! Obiectivul lui e să ajungă în primul 11 al lui Arsenal. Cred în şansele lui de a se impune acolo.

Faptul că e la Arsenal e un prim pas pentru el, apoi se va şti, cu timpul, dacă poate să facă faţa la cel mai înalt nivel. Suntem interesaţi de ceea ce oferă jucătorii, nu neapărat de vârsta lor. Şi nu e doar cazul lui Dragomir,

---a declarat Ionuţ Badea la Sport.ro

Vlad Dragomir a fost titular în meciul pe care Arsenal U19 l-a câştigat cu Ludogoreţ U19, scor 3-0. În grupa de Youth League, Arsenal e pe locul 2, după Basel, şi la egalitate de puncte cu francezii de la PSG. Românul a jucat până acum patru partide pentru echipa U18 a lui Arsenal şi alte patru meciuri pentru formaţia U23.

 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!