Daum, dezvăluiri din România: "Un patron important a vrut să îmi vândă brânză"

Cristi Daum s-a dezlănțuit în Germania și vrea să facă dezvăluiri senzaționale. După interviul acordat pentru spiegel.de, în care a susținut că un finanțator de club i-a cerut să îi convoace jucătorii la națională pentru a-i putea vinde, tehnicianul are de gând să spună totul, iar noi am intrat în posesia notițelor sale.

„Un patron important a coborât din Maybach și a vrut să îmi vândă iaurt, brânză și ulei de măsline de pe Muntele Athos. Nu dau nume”, a scris Daum pe prima pagină a carnețelului său, care a ajuns în mâinile noastre. A continuat pe paginile 2, 3, 4, 5, 6, 7 și 8. Cum textul este imens, ne rezumăm a nota cele mai neiertătoare remarci ale neamțului:

„Președintele federației, nu mai rețin cum îl cheama, parcă Bogdan Zurleanu, nu se pricepe deloc la fotbal și nu are simțul umorului. Eu am glumit că voi califica naționala la Campionatul Mondial din 2018 și el a luat-o de bună.”

„Nici nu poți să intri în Casa Fotbalului din cauza cerșetorilor. Șeful lor e poreclit Hitler, pentru forma mustății. Figura lui mi-a amintit de casă”

„E cu adevărat ciudat ce se întâmplă în fotbalul românesc. Cei mai buni jucători din campionatul intern, Budescu și Alibec, nici măcar nu erau convocați la națională. Nu am reușit să înțeleg lucrul acesta”

„M-a dat afară o comisie care avea șef pe cineva cu față de muncitor necalificat. Când l-am văzut prima dată, am crezut că venise să dea o mână de var pe peretele din geam al biroului”

„Naționala României a avut prestații fantastice sub conducerea mea, poate cele mai bune din istoria ei, dar presa a relatat totul pe negativ. Parcă vedeau alt meci”.

Cristoph Daum a rezervat jumătate de pagină pentru a comenta editorialul lui Mihai Ciucă, din Prosport. „În clipa de faţă, Daum aduce cu Bulă din bancul cu bunica moartă, pe care a aşezat-o în fereastră ca să-i mai ia pensia două luni”, a scris Ciucă. Și iată replica neamțului, pe care vrea să o dea publicității, ca și celelalte reacții de mai sus, în presa germană: „Este o jignire peste care nu pot trece! Îl voi da în judecată pe acest obraznic! La geam nu era bunica, ci o poză cu naționala României. Rușine să vă fie, românilor! Eu sunt cel mai român dintre nemți!”, a răbufnit fostul selecționer.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!