Daum, campion mondial la declarații. Şansele României, ca şi jocul...Dasvidaniya, Rusia!

E greu să emiţi pretenţii de calificare când după cinci meciuri tu ai o singură victorie..Noroc cu armenii, care au fost chiori în meciul de la Ereven şi nu au văzut ce joacă naţionala lui Daum. Dar să nu râdem totuşi de Armenia. Aşa şhiopi cum îi credeam noi, băieţii lui Varujan Sukiasyan au bătut cu 2-0 Kazahstanul şi ne-au egalat la puncte! Noi nu am reuşit performanţa asta şi am încheiat la Astana cu scorul pe care Christoph Daum îl foloseşte în fiecare seară în loc de "Tatăl nostru"..

Germanul a şocat din nou o ţară întreagă aseară după un nou 0-0, de data asta cu Danemarca. Citiţi (şi vă minunaţi) ce zice selecţionerul naţionalei României după un meci în care nu am fost în stare să o băgăm în poartă şi, mai ales, să arătăm că ne dorim să ajungem în Rusia.

Vorba prietenului meu, Caramavrov, degeaba speri când tu insişti în teren cu jucători ca Stancu (n-a fost cazul aseară) sau când de la mijlocul terenului lipseşte pasa decisivă care să-l pună în valoare pe un Alibec, şters şi el în meciul de aseară chiar dacă a fost introdus destul de târziu în locul unui Keşeru de pe altă planetă, aerian total. Deci, ce-a zis Daum (Foto: Sportpictures.eu):

 Am pregătit acest meci la victorie, am vrut cele 3 puncte. Trebuie să spunem că am fi avut nevoie de puțin mai mult noroc în prima repriza.Toată lumea a fost foarte motivată, am făcut o partidă bună. O prima concluzie este că orice este în continuare posibil în această grupă. Trebuie să continuăm să sperăm, să luptăm, să fim puternici.

Trebuie să îi facem pe jucători mai puternici pentru următorul meci și să îi facem să înțeleagă că mai avem șanse. Trei echipe sunt despărțite de un punct, astfel că o singură partidă poate schimbă totul. De asemenea, aștept de la jucătorii mei să aibă o posesie mai mare. Trebuie să pregătim cu încredere următorul meci. De asemenea, aștept de la jucătorii mei să aibă o posesie mai mare",

---a declarat Daum  

Ultima propoziţie e chiar genială..Păi, cum să ai o posesie mai mare?..Noi am avut aseară în meciul cu Danemarca...0 (zero) cornere!! Asta arată cât de motivaţi au fost tricolorii să lupte şi să ţină de minge la orice fază.. 

În acest "tablou" sumbru, doi jucători au ieşit la rampă - Benzar şi Chiricheş. Jucătorul lui Hagi de la Viitorul a "inventat" nişte pase frumoase, în vreme ce Chiricheş a intervenit salvator la multe faze grele. În plus, "gladiatorul" luI Napoli a vrut să rămână pe teren până la capăt, deşi se accidentase destul de serios la umăr.

Căpitanul României a fost mai cu picioarele pe pământ după meci decât Daum, omul care se bate cu pumnul în piept de ceva vreme că va schimba ceva în bine la naţională. 

E o seară destul de tristă. Cu siguranță acest egal nu este pentru noi. Este trist că nu marcăm de 4 meciuri, trebuie să se găsească niște soluții pentru a ne ajuta să fim mai buni din punct de vedere ofensiv. A fost un sistem de joc nou, am încercat să ne adaptăm la rigorile sale, am încercat să facem tot ce a depins de noi. Cred că este nevoie și de puțin mai mult timp pentru a înțelege principiile acestui sistem. Nu pot să dau un procentaj în privința șanselor, eu pot să spun doar că sper...,

---a spus Chiricheş

"Concluzia serii e că acest egal avantajează Danemarca", a zis cu amărăciune şi Săpunaru, jucătorul campioanei României care s-a luptat ca un leu să facă faţă unui forcing de final incredibil al oaspeţilor. "E o minciună de rezultat! Ce să facem cu un egal?..Cum să te mulțumești cu atât? Dacă nu riști, nu câștigi. A fost un meci tern, nu ne-am dorit să fim disperați pentru cele trei puncte. Ce loc secund?..Nu prindem barajul cu loc secund, în celelalte grupe sunt echipe cu peste 10 puncte!..", zice şi Şumudică.

Şi are dreptate. În plus, noi mai avem meciuri teribil de grele. Să vă amintesc faptul că mai avem de jucat în Polonia, Danemarca şi Muntenegru?...Aşa că, adio Rusia!! Pardon...Dasvidaniya, Mondial 2018!!

Clasament Grupa E, preliminarii CM 2018:

1. Polonia 13p (12-6)

2. Muntenegru 7p (10-6)

3. Danemarca 7p (7-5)

4. România 6p (6-4)

5. Armenia 6p (6-10)

6. Kazahstan 2p (3-13)

Programul următoarelor meciuri din Grupa E: 

10 iunie 2017: Kazahstan - Danemarca, Muntenegru - Armenia, Polonia - România;

1 septembrie 2017: Kazahstan - Muntenegru, Danemarca - Polonia, România - Armenia

4 septembrie 2017: Armenia - Danemarca, Muntenegru - România, Polonia - Kazahstan

5 octombrie 2017: România - Kazahstan, Muntenegru - Danemarca, Armenia - Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca - România, Kazahstan - Armenia, Polonia - Muntenegru

 

Şi în final să îi dăm cuvântul Regelui Hagi. Vă mai aduceţi aminte vorbele lui?...Da, Gică Hagi, meritaţi statui!! Iertaţi-ne!!..

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi