Daum a fost dat afară! ”Sperăm să avem selecționer până la următoarele meciuri”

Comisia Tehnică a FRF nu a mai așteptat încheierea preliminariilor pentru CM din Rusia și a decis demiterea lui Christoph Daum de pe banca naționalei! Neamțul nu va mai fi pe margine la meciurile cu Kazahstan și Danemarca. Iar în această situație, Mihai Stoichiță va fi cel mai probabil interimar până când FRF va finaliza negocierile cu Dan Petrescu și cu CFR Cluj. Ardelenii îl lasă pe Petrescu (foto: sportpictures.eu) la națională doar dacă va rămâne și la club.

Mircea Rednic, Cosmin Contra, Walter Zenga și Ladislau Boloni sunt variantele de rezervă pe banca naționalei României. Membru al Comisiei Tehnice a FRF, Marcel Raducanu a declarat că Daum nu mai avea niciun rost să mai rămână pentru ultimele două partide. 

”Nu poți să dai 20 de jucători afară. Trebuie să plece antrenorul atunci când nu merge ceva. El nu s-a informat de la început unde vine, la ce nivel sunt jucătorii, la ce nivel este campionatul nostru. Dar nu cred că un alt selecționer putea avea rezultate mai bune. Nu ai cu cine, uitați-vă unde joacă fotbaliștii noștri. Sperăm să avem selecționerul până la meciul următor..", a declarat Marcel Raducanu pentru Prosport. 

Răzvan Burleanu (foto: sportpictures.eu) a luat și el a act de voința Comisiei Tehnice și va proceda în consecință. ”În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum. Ulterior, vom demara negocierile privind desemnarea noului selecționer în baza propunerilor primite de la președintele Comisiei Tehnice", a anunțat președintele FRF. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi