Share

Pronostic pentru Dante Gennaro - Artur Shakhnubaryan, ITF Tunisia F30, 11.10.2017

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Oct 2017 23:33 363 0
Logo Dante Gennaro
Logo Artur Shakhnubaryan
Dante Gennaro
Artur Shakhnubaryan
VS
11:30 11 Octombrie 2017
ITF Tunisia F30

Analiză și informații pentru Dante Gennaro v Artur Shakhnubaryan

Turneul ITF Tunisia F20 se dispută într-una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe malul Marii Mediterane, Hammamet, iar în această analiză voi detalia partida dintre Dante Gennaro şi Artur Shakhnubaryan, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este gazdă a competiţiilor de genul cam tot anul, datorită locaţiei ideale, mai degrabă estivală, şi datorită climei foarte blânde ca temperatură şi moderată în precipitaţii. Însă, în ciuda acestor lucruri, săptămâna trecută, ITF Tunisia F29 aproape s-a amânat, deoarece a plouat încontinuu de luni până joi, turneul fiind foarte comprimat şi fiind chiar la un pas de anulare. Totuşi, s-a găsit o soluţie de compromis, cu meciuri jucate fără set decisiv, ci cu un tie-break primul la 10, şi astfel luni s-a putut încheia. 
Acum suntem exact în acelaşi complex, de fapt în cadrul hotelului Sentido Phenicia, care dispune de 6 terenuri acoperite cu o zgură lentă. 
Şi chiar dacă acest turneu este mic, de doar 15.000 de dolari, aşadar valoarea minimă admisă de Federaţia Internaţională de Tenis, tabloul de concurs este puternic, având aici în Magreb nume precum Nino Serdarusic, Frederico Ferreira Silva, Thomas Statzberger sau Samuel Bensoussan. 

Dante Gennaro este un argentinian de 24 de ani, locul 755 ATP, sportiv aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Iar Dante a venit practic de nicăieri în acest an, el până acum fiind în general mai jos de locul 1000, cu rezultate destul de negative. Însă în 2017, Gennaro s-a descătuşat, şi a arătat un joc foarte solid, în special pe zgură, suprafaţa sa preferată. 
Astfel, sud americanul are în special în această vară multe turnee reuşite, de exemplu ajungând în sferturi la ITF Turcia F26, în sferturi la ITF Turcia F27, iarăşi sferturi la ITF Serbia F1, la ITF Turcia F32 şi F33, apoi semifinală la ITF Turcia F34. 
Iar recent, chiar săptămâna trecută, Dante are semifinală şi la ITF Spania F32, unde a jucat foarte bine, deşi a profitat de două abandonuri, ale lui Lobato şi Mestres. În semifinale a pierdut cu Semmler (locul 591 ATP), 7-5 4-6 3-6, însă după o partidă foarte echilibrată. 

Artur Shakhnubaryan este un rus de 21 de ani, locul 777 ATP, deasemenea aflat la cel mai bun an din cariera sa. 
Însă Artur este mai degrabă specialist pe hard, jucând mare parte din sezon pe acest gen de suprafaţă. În plus, evoluează mult mai des în Rusia sau Europa de Est, în turnee de mică anvergură, unde este mai uşor de acumulat puncte. 
În 2017 el are semifinală la ITF Rusia F3 (hard), finală la ITF Rusia F6, apoi semifinală la ITF Rusia F7, ultimele două pe zgură. Însă cum spuneam, nu a întâlnit oponenţi prea solizi, cel mai bun fiind Zaitcev (locul 740 ATP). 
În ultima vreme, pe zgură, nu s-a descurcat prea bine, de exemplu săptămâna trecută, tot aici în Tunisia la ITF F29, pierzând clar în primul tur: 

- 1-6 3-6 cu Bergs (locul 1541 ATP), câştigând 47% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 15 mingi de break (10 salvate) 

Iar aici în calificări iarăşi s-a chinuit: 

- 7-6 3-6 6-3 cu Britto (locul 1425 ATP) 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Dante Gennaro vs Artur Shakhnubaryan: Dante Gennaro castiga

Dante Gennaro are un sezon foarte bun pe zgură, argentinianul fiind într-o creştere evidentă, de altfel venind după semifinală săptămâna trecută la ITF Spania F32, pierdută cu Semmler însă după un meci bun de 3 seturi. Shakhnubaryan are un clasament destul de intersant, însă el şi-a făcut aproape toate punctele în Rusia, la turnee destul de mici cu mulţi jucători locali. Pe zgură nu prea se descurcă, de exemplu săptămâna trecută tot aici în Tunisia însă la F29 pierzând chiar în primul tur cu Bergs, 1-6 3-6. Şi chiar dacă belgianul este talentat, până la urmă nu este în top 1500. Iar acum în calificări s-a chinuit foarte mult cu Britto, locul 1425 ATP, reuşind să câştige însă în set decisiv. Consider astfel că Gennaro are prima şansă, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Dante Gennaro castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

50

Castigate:

34

Pierdute:

12

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0