Share

Daniil Medvedev vs Nicolas Mahut, ponturi tenis ATP Queen's 20.06.2017

Tenis

Cota: 2.40

Adaugat de: pescadorul

20 Iun 2017 13:01 706 0
Logo Daniil Medvedev
Logo Nicolas Mahut
Daniil Medvedev
Nicolas Mahut
VS
19:00 20 Iunie 2017
Anglia - ATP Quenn's

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Nicolas Mahut

Astăzi la Londra la AEGON Championships Queen's va avea loc prima ciocnire directă dintre un tânăr promițător de 21 de ani, rusul Medvedev (60 ATP) și francezul Mahut (77 ATP), un veteran ajuns la 35 de ani. Inegali ca experiență în a mânui racheta, dar mult mai echilibrați ca performanță, indusă din pozițiile ocupate în ierarhie, cu ceva avans la "junior".

Medvedev intrat de pe locul 99 în acest sezon și chiar din start, ajuns în finala de pe hardul de la Chennai, unde a fost eliminat în 2 seturi de spaniolul Bautista (19 ATP), a făcut un salt de peste 30 de poziții în ierarhie. Ulterior s-a menținut pe linia de plutire cu prezențe în sferturi pe hard la Marseille și Montpellier, unde a cedat cu francezii Tsonga (10 ATP) în 2 seturi și respectiv Pouille (15 ATP), căruia a reușit să-i ia un set. Pe zgură a trecut ca gâsca prin apă, nereușind să depășească prima rundă a competițiilor frecventate, dar a renăscut pe iarba de la Hertogenbosch, unde tot în sferturi a fost eliminat de croatul Karlovic (24 ATP) la limita minimă a 2 seturi. Un turneu în care a intrat în calificări și a avut ca victimă "supremă" pe olandezul Hasse (42 ATP) pe care l-a trimis acasă sub ochii propriilor fani după 3 seturi. Se pare că iarba nu este chiar de speriat pentru rus, anul trecut când a abordat-o mai serios la Hertogenbosch, Ilkley Challenger și Wimbledon, a ieși pe plus cu 9/3, este adevăart la nivelul său de competență.

Mahut a avut un parcurs descendent în ediția actuală, pornit de pe locul 39, a alunecat 40 de trepte până azi având ca punct de maxim pe acest traseu, runda a 4-a pe hardul de la Miami unde a fost scos de spaniolul Nadal (2 ATP) în 2 seturi, în rest indiferent de suportul pe care a evoluat, a trecut când și când de prima rundă ca performanță maximă. Nu s-a dezis nici pe iarba de la Hertogenbosch, unde după ce l-a eliminat rapid pe americanul Novikov (173 ATP), s-a împotmolit cu conaționalul Bennetaeu (87 ATP), căruia a reușit să-i ia doar un set ca amintire. Iarba, un suport relativ accesibil francezului pe care a obținut bilanțuri pozitive în ultima perioadă, de când datează și performanța maximă la Wimbledon, cu prezența în turul 4 în ediția trecută, când a cedat în 3 seturi americanului Querrey (28 ATP).

 

Pont recomandat Daniil Medvedev VS Nicolas Mahut

O confruntare cu veteranul Mahut în prim planul agențiilor ce-l cotează preferențial, cu destulă vehemență să reușească să treacă de primul hop la Queen's. Chiar dacă nu s-au ciocnit la turneul precedent de la Hertogenbosch, rusul și-a depășit rivalul cu un tur, francezul fiind eliminat de un conațional din zona de proximitate, în care navigheaza și Medvedev, ca lider în ierarhia în care se înșiră cei 3. Un duel între tinerețea și exuberanța rusului contra experienței competiționale majore a francezului, dar care ar trebui susținută și de un "suport fizic" cam la același nivel, rămânând de văzut dacă Mahut reușește să le îmbine la cei 35 de ani. Fără să contest o eventuală victorie a favoritului, deși înfrângerea nu ar fi chiar o surpriză în context, cred că meciul nu va fi unul foarte scurt.

Pont pariuri: Over 2.5 seturi

Miza: 8/10

Cota: 2.40

Adaugat de: pescadorul

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici