Danielle De Rossi va lipsi in jocurile Italiei cu Danemarca si Armenia

de-rossi.jpegDanielle De Rossi va lipsi la ultimele doua meciuri pe care Italia le va disputa in preliminariile pentru Campionatul Mondial 2014.

Mijlocasul a evoluat timp de 90 de minute in toate cele sapte partide jucate de AS Roma in acest sezon, inclusiv in victoria cu 3:0 obtinuta sambata pe San Siro contra Interului.

Perioada prilejuita de meciurile echipelor nationale nu-l va gasi pe acesta la echipa reprezentativa Italiei, Prandelli alegand sa-l lase sa se odihneasca si totodata sa se recupereze total dupa accidentarea suferita nu cu mult timp in urma la tendonul lui Ahile.

Cum Italia are asigurat locul la turneul final inainte de disputarea jocurilor cu Danemarca si Armenia Prandelli va mai menaja cu siguranta jucatorii importanti pentru a-nu-i expune riscului unor accidentari in niste meciuri fara miza.

Prandelli are mai multe alternative pentru a-l inlocui pe jucatorul in varsta de 30 de ani in centrul liniei medien, Thiago Motta, Maraco Verratti sau Andrea Poli fiind toti optiuni viabile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!