Daniel Negreanu participă la turneul cu cel mai mare buy-in din istoria pokerului online

Camerele de poker online obişnuiesc să organizeze turnee cu taxe mari de intrare, mai ales în secţiunea Poker Live Events. Zilele trecute însă, Pokerstars (deschide cont acum), cel mai mare site de poker din lume, a anunţat că va găzdui pe 20 septembrie 2015 un eveniment al cărui buy-in va fi de 51.000$. Denumit "$50.000 Super High Roller", evenimentul va avea loc cu o săptămână înainte de Main Event WCOOP, găzduit tot de această cameră de poker online. Evident, pentru acest Super High Roller vor exista şi sateliţi.

daniel-negreanu-participa-la-turneul-cu-cel-mai-mare-buy-in-din-istoria-pokerului-online.jpg

Câştigătorul turneului va pleca mai bogat cu minim un milion dolari. Două nume cunoscute ale pokerului mondial şi-au anunţat deja prezenţa. Membru al echipei Pokestars, Daniel Negreanu participă la turneul cu cel mai mare buy-in din istoria pokerului online, iar un alt nume care şi-a anunţat prezenţa este Jason Mercier. Se aşteaptă însă ca la acest eveniment să participe cel puţin 40 jucători din "lumea bună" a pokerului. 

Era normal, oarecum, ca turneul de poker online cu buy-in-ul cel mai mare să fie găzduit de cel mai mare site de poker. Sunt nerăbdător să-mi testez abilităţile contra celor mai buni jucători online Daniel Negreanu

Main Event-ul cu buy-in de 5.200 dolari va avea loc pe 27 septembrie 2015 şi vă puteţi califica la el prin intermediul sateliţilor care au buy-in-uri începând de la doar 1.65$ sau 1 FPP.

Deschide cont acum la PokerStars!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!