Daniel Negreanu a pus mâna pe biletul pentru ”Super Bowl”-ul din poker

Ediția Super High Roller Bowl din acest an se bucură de un interes enorm. La startul competiției, care se va desfășura între 27 și 30 mai în Las Vegas, s-au inscris nu mai puțin de 61 de jucători de poker care au contribuit la un depozit în valoare de 30.000 de dolari (foto: ro.pokernews.com).

Cu un maxim de 48 de jucători, s-a trecut la un sistem de loterie pentru a alege primii 30 de norocoși care se vor bucura de prezența în turneu. Restul de 18 vor primi invitații speciale din partea cazinoului din Vegas care va găzdui competiția. La loteria găzduită live pe PokerGO, au fost prezente nume grele din poker - printre care Daniel Negreanu, Phil Hellmuth, Sean Mccormack, cu toții dornici să afle cât mai repede dacă se numără printre norocoși.

Negreanu și Hellmuth au fost printre primii jucători extrași la tombola prezidată de către directorul de turnee de la ARIA, Paul Campbell. Foștii campioni SHRB Brian Rast și Christoph Vogelsang vor intra și ei în joc, alături de 11 nume noi: Adrian Mateos, Andeas Eiler, Arne Ruge, John Andress, Kahle Burns, Keith Tilston, Markus Dürnegger, Nick Petrangelo, Nikita Bodyakovskiy, Sergio Aido, Stephen Chidwick.

Daniel Negreanu va juca la Super High Roller Bowl 2018, din Las Vegas (foto: pokernews.com)

Surpriza a fost faptul că alte câteva nume importante din circuit nu și-au văzut numele extrase la tombolă. Printre marii absenți se numără Fedor Holz, Antonio Esfandiari, Tony G și Joe McKeehen. De altfel, 31 de jucători care au făcut depozitul de 30.000 de dolari nu au fost extrași.

Acești jucători își vor primi banii înapoi și vor avea posibilitatea să între în turneu prin alte două modalități: 16 invitații speciale din partea organizatorilor și 2 locuri puse la bătaie prin intermediul unui mini-turneu care se va desfășura cu o zi înaintea debutului competiției.

Jucători înscriși, până acum, la $300.000 Super High Roller Bowl - Las Vegas: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!