Share

Challenger Perugia: Daniel Munoz De La Nava – Laslo Djere

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Ionuț Mitu

16 Iul 2017 10:22 479 0
Logo Daniel Munoz De La Nava
Logo Laslo Djere
Daniel Munoz De La Nava
Laslo Djere
VS
18:20 18 Iulie 2017
Finala Challenger Perugia

Analiză și informații pentru Daniel Munoz De La Nava v Laslo Djere

Finala Challenger-ului de la Perugia se anunță a fi una foarte interesantă și imprevizibilă, ea disputându-se între spaniolul care nu avea nicio șansă la începutul turneului și favoritul numărul 7 al turneului, sârbul Djere.

 

Daniel Munoz De La Nava este un veteran al tenisului ajuns la 35 de ani și este cea mai surprinzătoare apariție posibilă în această finală.

A avut o săptămână excelentă, cu un tenis de calitate și a făcut 4 meciuri excelente până în această fază.

Singurul set pierdut din 4 meciuri a fost ieri, în semifinala contra lui G.Melzer acolo unde a și plecat din postura de outsider clar.

Încă mai poate spaniolul și arată parcă la fel de bine ca în anii trecuti, asta în ciuda vârstei destul de înaintate.

Ar fi un lucru foarte bun pentru el să câștige acest turneu, deoarece nu cred că va mai prinde foarte multe finale în turnee de nivel acceptabil în puținul timp pe care îl mai are la dispoziție înainte de a se retrage.

Este cea mai bună performanță a anului pentru el, iar cele 22 de partide câștigate până acum pe zgură din cele 33 posibile, îl dozează cu o încredere foarte mare.

 

Laslo Djere este un tânăr sârb în vârstă de 22 ani care este extrem de promițător și care își dorește să calce pe urma marilo sârbi din circuitul băieților.

Tot acest turneu la trăit pe muchie de cuțit și a reușit să scape de fiecare dată din situații dificile. Cum necum este în finala turneului și are șanse foarte mari de a o și câștiga, fiind jucătorul care este mai stabil din punctul meu de vedere.

Cu excepția unui singur meci din cele 4, toate s-au încheiat în 3 seturi fiind partide extrem de dificile pentru Laslo, dar stabilitatea sa pe teren și concentrarea extraordinară l-au ajutat să depășească acele momente.

Din 39 partide disputate anul acesta pe zgură, Djere are câștigate 30, iar raportul din acest punct de vedere este excepțional.

Este mai obișnuit cu fazele superioare ale turneelor în acest an și a demonstrat că obiectivele sale sunt înalte la fiecare întrecere la care participă.

Deschide cont și joacă pronosticul recomandat la această casă de pariuri online! Primul pariu este 100% fără risc în limita a 250RON!

Pont recomandat Daniel Munoz De La Nava VS Laslo Djere

O finală surprinzătoare în care se întâlnesc jucători surpriză. Surpriza mare este din partea spaniolului care a reușit să facă câteva meciuri foarte bune ce i-au permis să atingă finala. Djere este cap de serie numărul 7, dar la începutul turneului i-aș fi acordat șanse să ajungă în finală foarte mari și l-aș fi clasat în primii 4 potențiali finaliști. Cred că șansa va fi de partea sa până la capăt, iar cele 3 meciuri pe muchie de cuțit pe care le-a avut pot fi un factor determinant pentru el astfel încât să nu mai repete aceleași greșeli. Mi se pare jucătorul mai stabil, mai solid și cu o capacitate extraordinară de a se regrupa în momente dificile. Merg pe mâna sa și îl văd câștigătorul finalei.

Pont pariuri: Laslo Djere

Miza: 9/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Lazio - Sampdoria
Cota: 1.91 22 Apr 2018 16:00 0