Danemarca Superligaen - Statistica pronosticurilor

Prima liga de fotbal din Danemarca ne-a oferit mereu sezoane frumoase si spectaculoase iar in acest sezon 2011-2012 din Superligaen s-au disputat deja 120 de partide in care s-au marcat 323 de goluri, o medie de 2.69 goluri pe meci si jumatate din aceste partide au fost meciuri de peste 2,5 goluri.

danemarca-superligaen.png

Danemarca Superligaen - Statistici 1x2 Din cele 120 de partide jucate 50 au fost castigate de echipele gazda pentru ca alte 39 sa fie castigate de oaspeti iar 31 de partide s-au incheiat la egalitate. 65% din meciurile jucate de FC Copenhaga in acest sezon au fost victorii, ei avand cel mai mare procentaj de victorii din acest sezon in timp ce Koge are doar 10% din meciuri castigate. La capitolul infrangeri Koge este lidera cu 70% din partide pierdute, iar FC Copenhaga alaturi de Aarhus au fiecare 15% din partide pierdute. Tot Aarhus este cea mai buna echipa la capitolul remize, ei terminand la egalitate 50% din meciurile acestui sezon 2011-2012 din Danemarca Superligaen.

Danemarca Superligaen - Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri - In toate partidele jucate in acest sezon de Silkeborg , Horsens  si Lyngby s-a marcat de fiecare data cel putin un gol iar in 80.0% din meciurile jucate de Aarhus s-a inscris cel putin un gol. - peste 1.5 goluri - Koge  si Silkeborg  sunt cele mai bune echipe la acest capitol, ele terminand 90.0% din partide in care s-au inscris peste 1.5 goluri, iar Brondby are doar 60.0% de astfel de partide - peste 2.5 goluri - 75.0% din meciurile jucate de Odense in acest sezon s-au incheiat cu peste 2.5 goluri marcate iar la capatul celalat Aarhus  si Nordsjaelland au fiecare doar 30.0% din partide de over 2.5 goluri - peste 3.5 goluri - 55.0% din meciurile jucate de Odense au fost partide in care s-au inscris peste 3.5 goluri fiind singura echipa care are un procentaj de peste 50% in acest sezon iar Nordsjaelland  a incheiat doar 10.0% din meciuri in care s-au inscris 4 goluri. - peste 4.5 goluri - Koge  este formatia care a disputat cele mai multe meciuri de peste 4.5 goluri in acest sezon, 30.0% din partidele jucate de ei in timp ce Nordsjaelland nu a incheiat nici macar o partida in care s-au inscris cinci goluri.

Danemarca Superligaen - Statistici scor corect 13.33% din partidele jucate in acest sezon 2011-2012 din Danemarca Superligaen s-au incheiat cu scorul de 1-1, acesta fiind cel mai intalnit scor in 16 partide din cele 120. In alte 15 meciuri gazdele s-au impus cu scorul de 2-1 iar in 12 partide echipa gazda a reusit sa se impuna cu 2-0. Gazdele au castigat doar de trei ori la scor de neprezentare (3-0) iar oaspetii doar o singura data in acest sezon.

Danemarca Superligaen - Statistici diferenta de scor - victorii / infrangeri la un singur gol diferenta - Cele mai multe victorii la un singur gol diferenta le-au obtinut cei de la Midtjylland, 7 partide fiind castigate astfel de ei iar Koge alaturi de Sonderjylland au reusit fiecare sa castige doar cate o partida la un gol diferenta in acest sezon. La capitolul infrangeri  Lyngby a suferit cele mai multe infrangeri la un gol diferenta (8). - victorii / infrangeri la doua goluri diferenta -  FC Copenhaga a reusit sa se impuna de 7 ori la doua goluri diferenta in acest sezon 2011-2012 fiind echipa cu cele mai multe astfel de victorii in timp ce Koge a pierdut tot de sapte ori la o diferenta de fix doua goluri. - victorii / infrangeri la trei goluri diferenta - Cu trei victorii la trei goluri diferenta,  Horsens este cea mai buna echipa, in schimb Koge si tot cei de la Horsens au pierdut de cate doua ori la trei goluri diferenta. - victorii / infrangeri la patru sau mai multe goluri - Brondby, Nordsjaelland si Odense sunt singurele formatii care au reusit sa se impuna o singura data la patru sau mai multe goluri diferenta in acest sezon 2011-2012 din Superligaen invingand pe Koge, Lyngby si  Sonderjylland.

Danemarca Superligaen - Statistici pauza / final 25 din cele 120 de meciuri jucate in acest sezon 2011-2012 s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce acestia au reusit sa conduca si la pauza iar alte 23 de partide s-au incheiat de asemenea cu victorii ale echipei gazda dupa ce la pauza scorul a fost egal. Oaspetii au reusit sa se impuna in 19 partide dupa ce au condus si la pauza si alte 17 partide au fost castigate de ei dupa ce la pauza scorul a fost egal. - 1 / 1 -  Nordsjælland si Lyngby au reusit fiecare sa termine cate sapte partide in acest sezon in care la pauza au condus gazdele si la final tot ei au reusit sa se impuna. La capatul celalat Brondby a incheiat doar o singura astfel de partide de 1/1. - 1 / X -  Silkeborg are cele mai multe partide incheiate astfel, trei meciuri in timp ce Midtjylland nu a terminat nici o partida pana acum in care gazdele au condus la pauza iar la final scorul a fost egal. - 1 / 2 -  In doua partide jucate de Odense in acest sezon 2011-2012 gazdele au reusit sa conduca la pauza insa au pierdut la final, ei fiind singura formatie care a reusit sa termine mai mult de o astfel de partida. - X / 1 - In opt meciuri jucate de Brondby in acest sezon la pauza scorul a fost egal iar la final au reusit sa se impuna gazdele in timp ce Lyngby si Koge au terminat fiecare doar cate doua astfel de meciuri. - X / X - Aarhus este campioana remizelor din acest sezon si a reusit sa incheie sapte partide in care scorul la pauza a fost egal iar la final tot egal. Lyngby in schimb nu a terminat nici macar o astfel de partida de x/x. - X / 2 - Lyngby insa a terminat cele mai multe meciuri in care la pauza scorul a fost egal iar la final s-au impus oaspetii, ei au sase astfel de meciuri in timp ce FC Copenhaga, Aarhus si  SonderjyskE au fiecare cate o singura partida. - 2 / 1 - Doar doua meciuri s-au incheiat pana acum cu acest rezultat, la pauza sa conduca echipa oaspete iar la final gazdele sa se impuna. FC Copenhaga, Nordsjælland, Silkeborg si Koge sunt cele patru protagoniste ce ne-au oferit aceste meciuri. - 2 / X - . Horsens si Aarhus sunt singurele echipe care au terminat mai mult de o partida in care la pauza au condus oaspetii si la final scorul a fost egal. Ambele formatii au cate doua astfel de meciuri incheiate pana acum, iar Nordsjælland si FC Copenhaga se afla la celalalt capat fara nici-o astfel de partida. - 2 / 2 - FC Copenhaga, Horsens, SonderjyskE si Koge au fiecare cate cinci meciuri in acest sezon unde oaspetii au reusit sa se impuna dupa ce au condus si la pauza in schimb Aalborg si Brondby au doar cate o astfel de partida.

Danemarca Superligaen - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - Aalborg si Odense par a fi cele mai bune formatii in starturile de partida, fiecare reusind sa inscrie cate cinci goluri in timp ce Nordsjælland, Midtjylland, Lyngby si Koge au fiecare doar cate un gol marcat in primul sfert de ora al meciurilor. - 16 >>> 30 - Midtjylland a reusit sa inscrie de opt ori intre minutele 16 si 30 fiind cea mai buna formatie la acest capitol iar la capatul celalat se afla Brondby, SonderjyskE si Koge care au inscris doar de doua ori fiecare. - 31 >>> pauza - Ultimul sfert de ora al primei reprize este preferat de Silkeborg care a reusit sa marcheze de 10 ori in acest interval insa SonderjyskE, Nordsjælland si Koge au reusit fiecare sa marcheze doar de trei ori. - 46 >>> 60 - Dupa pauza Odense a reusit sa inscrie cele mai multe goluri, opt pentru ca FC Copenhaga sa fie la capatul celalat cu doar doua goluri. - 61 >>> 75 - FC Copenhaga si Horsens au reusit fiecare sa marcheze cate opt goluri in acest interval de timp, in schimb SonderjyskE nu a reusit niciodata sa o faca intre minutele 61 si 75. - 76 >>> final - Pe finalurile de meci FC Copenhaga a reusit sa inscrie cele mai multe goluri, 11 pentru ca Aarhus sa inscrie doar de trei ori in ultimul sfert de ora al unei partide.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi