Share

Danemarca U21 vs Italia U21. Pontul lui Dan Ștefănescu

Ponturi Fotbal

Cota: 1.65

Adaugat de: Dan Ștefanescu

18 Iun 2017 10:55 1,0k 0
Logo Danemarca
Logo Italia
Danemarca
Italia
VS
21:45 18 Iunie 2017
Campionatul European U21

Analiză și informații pentru Danemarca v Italia

Danemarca și Italia se întâlnesc în al doilea meci al zilei de la Campionatul European U21. Danemarca nu a câștigat niciodată în fața Italiei, în cele 7 întâlniri de până acum.

Danemarca

Danezii au câștigat fără emoții și fără înfrângere grupa în care s-a aflat și naționala de tineret a României. Nordicii au încheiat cu 9 victorii și o remiză, 0-0 cu Țara Galilor, în primul meci din preliminarii. Echipa lui Niel Frederiksen e la a 7-a participare la CE U21, iar cea mai bună performanță o reprezintă calificarea în semifinale, obținută în două rânduri, 1992 și 2015. În 1992, Danemarca era eliminată, în semifinalele disputate în dublă manșă, chiar de Italia, care avea să câștige primul titlu din seria celor 5. Majoritatea danezilor joacă în competiția internă, stranierii fiind portarul Iversen (Leicester), fundașii Banggard (Darmstadt), Andersen (Twente) și Rasmussen(Rosenborg), mijlocașii Hjulsager (Celta) și Christensen (Burton), plus atacanții Andersen (Grasshoppers) și Zohore (Cardiff City). Pione Sisto nu este în lotul pentru această competiție. Danemarca a pierdut două dintre cele 3 amicale din 2017, 1-3 cu Spania și 0-4 cu Anglia, dar a câștigat în fața deținătoarei titlului, Suedia, 2-0.

Italia

Italia este echipa cu cele mai multe titluri la nivel de U21. Italienii au 5 titluri câștigate între 1992 și 2004, plus alte două finale jucate, în 1986 și 2013. Echipa lui Luigi Di Biagio se numără printre favoritele competiției, având în componență titulari indiscutabili în Serie A și jucători care au evoluat și în naționala de seniori. Numele cele mai importante sunt Donnarumma, Rugani, Gagliardini, Berardi, Bernardeschi și Chiesa. Italienii au câștigat cu emoții grupa de calificare pe care au terminat-o, totuși, neînvinși. Au fost 7 victorii și 3 remize. Echipa lui Di Biagio a remizat de două ori cu Serbia, pe care a devansat-o cu un punct, și o dată cu Lituania. Nici italienii nu s-au descurcat remarcabil în meciurile amicale de după încheierea preliminariilor. Dincolo de remiza cu Danemarca, din noiembrie anul trecut, Italia a învins Polonia (2-1), dar a pierdut cu Anglia (2-3) și Spania (1-2).

Echipe probabile

Danemarca (4-4-2) Hojbjerg – Holst, Banggaard, Maxso, Blabjerg – Hjulsager, Christensen, Norgaard, Andersen – Zohore, Ingvartsen

Italia (4-3-3) Donnarumma – Conti, Rugani, Caldara, Barreca – Pellegrini, Gagliardini, Benassi – Berardi, Petagna, Bernardeschi


PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont Danemarca VS Italia: Italia câștigă

În cazul meciului de la Cracovia, mergem pe mâna tradiției. Italia e neînvinsă în fața Danemarcei în 7 meciuri (4 victorii și 3 remize) și cred că nu are cum să rateze victoria în această seară. Într-o grupă în care se mai află Germania, Italia nu-și permite să înceapă cu alt rezultat decât cu un succes, pentru că ar pune în pericol obiectivul de a se califica în semifinale. Experiența mai mare a italienilor și meciurile dure pe care le-au jucat cei mai mulți în sezonul trecut de Serie A, ar trebui să ajute echipa lui Di Biagio să obțină un succes în fața nordicilor.

Pont pariuri: Italia câștigă

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

14

Castigate:

8

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro În afara fotbalului și tenisului, îmi mai plac atletismul, sporturile de iarnă, handbalul, snooker-ul și rugby-ul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici