Danciu - ”gazat” la Sf. Gheorghe, Dinamo ”anesteziată” pe teren!

Pe primul loc în clasamentul play-out-ului, Dinamo a fost de nerecunoscut în meciul de la Sfântu Gheorghe. Echipa antrenată de Eugen Neagoe s-a întrecut pe sine și a câștigat cu 2-0! Atacantul cu ”rădăcini” în Mali - Ibrahima Tandia a marcat ambele goluri - după fix o jumătate de oră și, apoi, în prelungirile partidei. Ultima reușită a gazdelor a ”semănat” nebunia printre fanii ”câinilor” - care au ”mușcat” rău. 

Un fan dinamovist a intrat pe teren şi a luat un steag al galeriei lui Sepsi. Spiritele s-au încins şi s-au transformat în gesturi reprobabile pentru un teren de sport. Ultrașii din ”Ștefan cel Mare” au rupt gardul peluzei, unde au stat în timpul meciului și au vrut să intre pe teren.

Jandarmii au intervenit în forță cu gaze lacrimogene chiar în momentul în care Dănciulescu se chinuia să-i calmeze pe fani. Managerul general al lui Dinamo a fost și el ”gazat”, având nevoie de ajutorul celor din staff-ul echipei.

Ionel Dănciulescu (captură foto: Telekom Sport) se clătina serios, iar Bratu a încercat și el disperat să-i calmeze pe suporteri care, într-un final, au fost evacuați de pe stadion de către forțele de ordine. Centralul Iulian Dima a fost nevoit să întrerupă ultimele momente ale meciului în timpul căruia gazdele au ”inflamat” spiritele aproape în continuu. 

Pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe s-a strigăt ”Ria, Ria, Ungaria", în vreme ce anunțurile la stația de amplificare s-au făcut în limba maghiară! 

"În afară de nişte gaze lacrimogene luate în faţă şi nişte şuturi în fund, sunt bine...Eu voiam să îi împac pe fanii noştri. Totul a plecat de la un fan al lui Sepsi, care a venit cu un steag al Ungariei în faţa galeriei lui Dinamo. Probabil că dacă nu venea cu steagul, nu se întâmpla nimic. Am fost avertizaţi că se va opri meciul. Eu nu am vrut decât să calmez lucrurile. Ei au venit toţi spre mine, pentru că nu mai puteam să respir", a declarat Danciulescu la Digisport. 

Florin Bratu a tras o sperietură zdravănă și spune că s-a temut pentru integritatea fostului său coleg. "Danciu s-a dus acolo să protejeze puțin zona, alături de Bogdan Bălănescu. S-a dat cu gaze. A fost afectat și m-am speriat pentru el! N-am văzut ce s-a întâmplat, nu știu de la ce a pornit totul", a spus antrenorul lui Dinamo.

De partea cealaltă, antrenorul gazdelor - Eugen Neagoe jubilează după victoria în fața lui Dinamo. ”Cred că a fost un adevărat spectacol la Sfântu Gheorghe. Au fost ocazii şi de-o parte, şi de alta, iar eu cred că mai puteam marca şi în alte situaţii. Am avut ocazii clare, inclusiv singur cu portarul. Suntem neînvinşi, dar s-a terminat doar turul. Vor mai fi încă şapte jocuri. Le-am spus jucătorilor că vreau să rămânem neînvinşi. Avem forţa şi mijloacele necesare să rămânem neînvinşi până la final", a spus Neagoe.

(Credit Foto: Bogdan Balaș / Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!