Dan Petrescu vrea să plece! Nu poate accepta atâtea puncte! :))

Dan Petrescu se gândește să plece din țară sau poate chiar de pe planetă, după ce a ratat în mod lamentabil obiectivul fixat pentru turul campionatului regulat la CFR Cluj: acumularea a 26 de puncte. 


Credit foto: Sebastian Tătaru / sportpictures.eu

„Am stabilit împreună cu conducerea să facem 26, cel mult 28 de puncte după 13 etape. Noi acum avem 32. Am făcut prea multe puncte. Nu se poate așa ceva! Obiectivul meu era să facem mai multe puncte în retur. Cum să-l mai îndeplinesc eu acum? Sunt om de cuvânt, nu pot să rămân în aceste condiții”, vorbea de unul singur „Bursucul”, după victoria clară cu FC Juventus București.

De fapt, Petrescu spera să mai dreagă busuiocul în partida cu echipa din Colentina: „Am folosit psihologia inversă, declarând înainte de meci că jucătorii mei trebuie să se concentreze. Nu a funcționat. În loc să înțeleagă faptul că este un meci foarte ușor și să se relaxeze,  ai mei s-au concentrat și mai tare! Nu mai știam ce să fac. L-am introdus pe Păun, care nu mai marcase de nu știu când.  Ați văzut ce eurogol a dat! La 0-0, altfel se juca. Sunt disperat!”.

Spre uluiala tuturor, tehnicianul ceferiștilor nu și-a criticat doar elevii pentru parcursul prea bun, ci și a pus tunurile și pe brigada de arbitraj: „Juventus a avut cel puțin cinci penalty-uri neacordate. I-am tot făcut semn centralului să dea 11 metri, iar el, din reflex, a dat pentru noi. Va fi foarte greu ca arbitrii români să renunțe la această obișnuință. Cred că vom cere arbitrii bulgari sau pakistanezi”.

Ofensiva a continuat pe Social Media. Pentru ironii fine la adresa fluierașilor, Dan Petrescu și-a făcut cont fals pe Facebook, cu fotografia lui Meme Stoica. Din păcate, mesajul său nu s-a putut propaga în spațiul virtual, pentru că nu i-a acceptat nimeni cererea de prietenie.

(Scris de Victor Partan).

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi