Dan Petrescu, ofertă cât China să o lase pe CFR! Mureșan: ”Sperăm să nu plece”

Gigi Becali i-a îndemnat pe fani să parieze pe faptul că Dică rămâne la FCSB doar în cazul în care cucerește titlul. O situație asemănătoare pare să fie și la CFR, dar la Cluj nu șefii sunt cei care pot decide plecarea antrenorului, ci chiar Dan Petrescu. ”Bursucul” mai are contract cu CFR până la anul, dar Petrescu (foto: sportpictures.eu) poate pleca de la echipă vara asta dacă achită clauza de reziliere. El sau o altă echipă care îl dorește - în acest caz o grupare din China, așa cum se vehiculează. 

”Dan Petrescu are o clauză de reziliere, în cazul în care vrea să ne despărţim. Mai multe vom vedea la vară, dar am început un proiect foarte promiţător aici. Nu știu despre oferta din China pentru el. Eu cred că va dori să rămână la noi pentru că e o atmosferă foarte bună, muncește foarte bine și să sperăm că nu va pleca” a spus Iuliu Mureșan într-o intervenție la ProX. Chiar și în cazul în care clujenii vor câștiga titlul, Petrescu poate pleca din ”Gruia”. A mai făcut asta în urmă cu trei ani, când a lăsat-o pe ASA Tg. Mureș după ce a reușit să câștige Cupa României. 

"Bursucul" este dorit din nou în China, acolo unde a câștigat Cupa în 2015 la scurt timp după ce o preluase pe Jiangsu Suning. A fost primul trofeu, și singurul de până acum, pe care antrenorul român l-a cucerit în străinătate. 2 milioane de euro pe sezon este salariul pe care chinezii i l-au propus lui Petrescu, potrivit Sport.ro

CFR (foto: sportpicturs.eu) e lider în play-off-ul Ligii 1 Betano, cu două puncte peste marii rivali de la FCSB, și rezultatul meciului cu CSU Craiova de sâmbătă poate cântări enorm în lupta pentru titulu. Jucătorii lui Devis Mangia sunt pe locul trei și în cazul unei victorii s-ar apropia la doar un punct de trupa lui Dan Petrescu. Mai rău, dacă pierd la Craiova și FCSB o bate pe CSM Iași, ardelenii vor pica pe locul doi în play-off, la un punct în spatele echipei lui Dică. 
  
"Va fi greu la Craiova. Un meci în deplasare la o echipă foarte bună, au aportul publicului, stadionul va fi plin. Am văzut și un gazon care nu e prea bun. Vom încerca prin forța colectivă a echipei să ducem acest meci la bun sfârșit, să nu luăm gol și chiar să câștigăm. Nu mergem la egal”, a anunțat Iuliu Mureșan (foto: sportpictures.eu).

Președintele CFR-ului se teme că absența lui Dan Petrescu de pe bancă o să se simtă la un meci cu o asemenea încărcătură. ”Va fi un dezvantaj clar că Petrescu nu va fi pe bancă, dar sper ca jucătorii să știe atât de bine lecția încât să nu conteze absența lui. Noi vrem să câștigăm, pentru că un egal nu ar fi favorabil pentru noi în eventualitatea în care Steaua ar câștiga" a mai spus președintele ardelenilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!