Dan Petrescu e supărat pe oricine și pe orice. Ultima nemulțumire e demențială

Obișnuit să i se pună mingea la punctul cu var, Dan Petrescu cere introducerea VAR-ului în Liga I. „Dacă era proba video, am fi avut trei puncte în plus”,  este ultima supărare a celui mai nemulțumit antrenor din fotbalul românesc.


Credit foto: Sebastian Tataru / Sport Pictures

În mai puțin de o lună, „Bursucul” s-a plâns că echipa sa a strâns prea multe puncte la finalul turului, că urnele au fost alcătuite prost la tragerea la sorți din Cupa României, că fanii nu o susțin pe CFR cum ar trebui, că nu are în lot un jucător precum Eric, că...

Cum presa nu acordă CFR-ului spații la fel de largi precum FCSB-ului, Dan Petrescu este nevoit să facă un rezumat al nemulțumirilor. La supărarea cu fanii, ar fi vrut să detalieze că numai 86 de suporteri au avut fulare vișinii legate la încheietura mâinii drepte și că niște impostori de la tribuna întâi au făcut playback când ceilalți suporteri, puțini câți erau, cântau imnul echipei.

„Stadionul ar fi fost plin la fiecare meci, dacă orașul ăsta ar fi fost în China. Era de ajuns să vină trei familii cu rudele de gradul doi și trei. Nici măcar de gradul patru. În România, familiile sunt prea mici și nu le pasă de CFR, iar la faza aceea, din minutul 27, am fi meritat două penalty-uri. Nu înțeleg de ce s-a acordat numai unul”, ar fi spus Petrescu, dacă jurnaliștii nu i-ar fi strâns microfoanele din față, grăbiți să ajungă în fața palatului lui Gigi Becali.

Pentru că nu face bine la inimă să țină smiorcăiala în el, Dan Petrescu a solicitat să intervină în timpul rubricii meteo, la un post local de televiziune: „La Cluj, plouă când nu trebuie. Noi ne antrenăm pe teren ud, ne obișnuim cu o dinamică a mingii, dar e posibil să jucăm meciurile oficiale pe teren uscat și suntem clar dezavantajați. Succesiunea anotimpurilor ne afectează. E prea frig iarna și vara e prea cald. Chiar acum, când vorbeam cu dumneavoastră, m-a lovit o frunză uscată peste față și am călcat într-o băltoacă”.

Bursucul este supărat că președintele Iuliu Mureșean nu îi împărtășește măcar 15% din nemulțumiri, lucru care nu poate însemna decât un singur lucru: nu mai are sprijinul conducerii. „S-au sucit! Spuneau că au făcut proiectul pentru mine, dar simt o schimbare. Nu-i nimic, eu plec!”, e decis tehnicianul. „El e supărat tot timpul. Dacă aș sta și eu supărat 15% din timp, cum cere el, mi-ar mai rămâne doar 85% pentru alte activități, ceea ce, să mă ierte, nu-i de-ajuns, pentru că noi suntem ardeleni”, s-a apărat doctorul Mureșean.

Întrerupem acest pamflet cu o știre de ultimă oră: citind că Dan Petrescu dorește VAR, filantropul Gigi Becali a scos din buzunar un fișic de bancnote și l-a trimis pe Ionuț Luțu la un magazin cu materiale de construcții, ca să-i cumpere trei găleți. Evident, antrenorul CFR-ului s-a supărat când a venit curierul, crezând că era vorba de o nouă glumă proastă a lui Meme Stoica.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!