Dan Chișu a ”regizat” încă un spectacol de gală în poker, cu Mihai Niste alături

Dan Chișu încheie în forță anul 2017. După ce în urmă cu o lună a câștigat ediția inaugurală a PokerFest București, regizorul român a făcut spectacol și la Gangsters Poker Cup, competiție care devine tot mai importantă de la an la an. Asta datorită, în principal, turneelor mari garantate și organizatorilor, care pus la bătaie locații de vis. Iar anul ăsta, Merit Poker s-a desfășurat în exclusivistul Merit Crystal Cove Hotel & Casino (foto: pokerdiscover.com).

Dan Chișu s-a simțit ca acasă la acest festival și a bifat un runner-up și 59.300 dolari în High Rollerul de 5.000 de dolari, ultimul turneu al seriei. Competiția a înregistrat 66 de intrari, iar prezența la masa finală de pe locul 4 la fise (din ultimii 8 rămași) i-a asigurat regizorului român siguranța că se va alege cu un premiu însemnat în bani. Chișu se putea descurca mult mai bine, dar la heads-up a cedat în fața rusului Alekandr Gofman (școlit în mari turnee profesioniste) dupa un flop în care ambii au avut câte două perechi.

JOACĂ LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Premiul din Cipru l-a făcut pe Dan Chișu să abordeze cu încredere festivalul Unibet Open București, dar și să se gândească la ultimul mare ”bal” al anului 2017 -  festivalul european PokerStars Championship, de la Praga. 

Trebuie spus, însă, că nu doar Dan Chișu s-a evidențiat la competiția din Cipru. Iar aici ne referim și la un alt român - Mihai Niste (foto: underthegun.ro), care a prins 5 finale importante la festivalul Merit Poker. În plus, Mihai a reușit o performanță incredibilă - a prins finalele în ambele Main Eventuri, pe locurile 2, respectiv 1. A început cu finala NL Main Event în urma căreia s-a ales cu un premiu de 74.000 de dolari, iar la doar câteva zile după a câștigat finala NL Main Event pentru un scor de 99.816$ de dolari. Ambele turnee au avut un buy-in de 2.200 e dolari și o garanție de 350.000 de dolari. 

În primul Main Event, Niste a fost al 9-lea la fise, dar asta nu l-a împiedicat să revină incredibil și în final să rămână în ultimii trei la masă. În al doilea turneu s-a bătut cu 279 de competitori într-un eveniment de 515.200 de dolari. A reușit calificarea la masa finală de pe locul 4 la fise și a reușit performanța să-l elimine pe campionul PCA din 2014, Dominik Panka. A fost, totodată, a cincea masă reușită de Mihai Niste în circuitul Merit Poker. (foto: pokernews.com)

Mihai Niste printre puținii jucători din România care se poate mândri cu un an 2017 de-a dreptul incredibil, cu 15 rezultate și peste 400.000 de dolari câștigați - mai mult decat tot portofoliul său live în 2016. Și, ca o informație interesantă, el a reușit cel mai mare scor al carierei tot în Cipru. S-a întâmplat în acest an în septembrie, când a câștigat 147.500 de dolari după o finală și un loc 5 în Main Eventul Merit Poker RETRO 3.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!