Dan Alexa și-a dat demisia de la Rapid! A postat un mesaj emoționant pe contul său de socializare: "Plec cu privirea în jos, dar cu capul sus!", a scris Alexa

Dezastrul pare iminent la Rapid: Dan Alexa și-a dat demisia! Omul care s-a luptat până în ultimul moment pentru salvarea Rapidului și-a luat adio de la fanii echipei într-o scrisoare postată pe contul său de socializare. Ultima decizie a Curții de Apel, care a decis o nouă amânare a procesului privind suspendarea falimentului echipei, l-a făcut să renunțe definitiv la echipa din Giulești. 

 

Dragă Rapid,

M-am decis să urc din mers în vagoanele tale vișinii în urmă cu un an de zile, cărând în spate un rucsac plin de vise.  Am reușit să-ți schimbăm împreună direcția și la un moment dat, eu și cei care s-au urcat alături de mine în vagoane am sperat că vom putea urla de fericire că Rapid este în sfârșit pe drumul cel bun.  Și totuși cineva a schimbat macazul.  Acum te-ai întors din drum și te îndrepți cu o viteză și mai amețitoare spre același dezastru.  Ar fi multe de spus... Întotdeauna e mai mult de spus.

Astăzi am coborât.... Cu privirea în jos, dar cu capul sus... Mă simt obosit și rememorez prima întâlnire cu această zonă de imaginile lui Răducanu, Lupescu,  Manea,  Motroc,  Dan Coe,  Neagu,  Nichi Dumitriu... Sau de vocile a mii de rapidiști.  Astăzi nu mai cântă nimeni, nu mai au forță să spună ceva.... De ce încă un club uriaș a intrat în aceea zonă de nepăsare superioară pe care se întemeiază din păcate parcă toate eșecurile din fotbalul nostru?  Toată tristețea care mă încearcă nu mă face mai slab, nici mai puternic.  Doar uman!  Și uneori e atât de greu să fii om și să nu poți schimba nimic.

Nu regret nici o secundă că am luptat pentru tine în acest moment greu al existenței tale.  Nu regret nimic din această aventură comună, pentru că a fost o onoare să fac parte din ea.

P.S --Vreau să mulțumesc tuturor suporterilor acestui club pentru că au reușit să treacă peste orice și să lupte alături de noi,  pentru istoria și numele clubului Rapid București.  Dragi prieteni, am muncit aproape gratis,  dar am făcut-o cu entuziasm și pasiune pentru aceste culori, pentru fotbal, pentru voi oamenii minunați care vă adunați alături de echipă la fiecare meci.  Am luptat ca Rapid să existe!  Am tras de fiecare jucător în parte, am reușit să-i conving să nu plece chiar și atunci când normalitatea trebuia să-i împingă spre o despărțire firească.  Am strâns acest grup fantastic lângă mine în speranța că Rapid nu va muri și le mulțumesc că au fost alături de mine necondiționat.  Regret nespus ceea ce se întâmplă, regret că fotbalul românesc pierde încă o echipă de tradiție cu o istorie incredibilă.

Am fost căpitan atâta timp cât am fost fotbalist și m-am simțit responsabil. În calitate de antrenor, mă simț și mai responsabil și am considerat că e normal să rămân până la final.  Am decis să plec ultimul pentru că asta am simțit... Dar nu am să o fac înainte să vă mulțumesc pentru tot.  Știu câtă durere este în fiecare dintre voi,  vă cunosc fidelitatea oarbă și sunt convins că nimic nu poate schimba acest sentiment de neputință și fustrare.  Nu am cum să va împac inimile și nici nu am să încerc.  Doar să va mulțumesc!

Dan Alexa

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi