Dacă Trump va câştiga alegerile din SUA o casă de pariuri şi-ar lua ţeapa anului!

clinton-trump.jpg

O casă de pariuri britanică a plătit încă din urmă cu 3 săptămâni pariurile plasate pe faptul că Hillary Clinton va câştiga alegerile din Statele Unite ale Americii. În 18 septembrie PaddyPower plătea clienţeilor care au mizat pe Hillary suma de 800.000 de lire sterline. Agenţia a luat această decizie după ce Donald Trump avea o cădere liberă în sondaje cu 20 de zile înainte de ziua scrutinului.

În ultimele zile cota pentru victoria lui Trump a scăzut însă la unii bookmakeri de 6 la 3.50, oferindu-i acestuia şanse de 28% pentru câştigarea alegerilor de marţi. În aceeaşi perioadă cota lui Clinton a crescut la unele case de pariuri de la 1.22 la 1.33, asta după ce FBI a publicat raportul anchetei privind e-mailurile.

Se spune că 91% dintre pariurile plasate în ultimele 48 de ore pe câştigătorul alegerilor din SUA au fost îndreptate către Trump. Prin urmare rămâne de văzut dacă nu cumva cei de la PaddyPower şi-au luat ţeapa anului în materie de pariuri.

Şi tu poţi paria pe viitorul preşedinte al Statelor United ale Americii la această casă de pariuri online. Cotele sunt: 1.18 Hillary Clinton - 5.00 Donald Trump. Următorii candidaţi au cote mai mari de 250.

Sursă foto: bbc.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi