Dacă te ține, te poți lua la întrecere cu englezii în Unibet Poker Tour

Englezii de la The Mirror se implică iar în jocurile de noroc. După succesul înregistrat în ultimii doi cu această campanie, acum au venit cu o nouă provocare - pun la bătaie un loc gratuit pentru competiția Unibet Poker Tour, unde premiile garantate sunt de 40.000 de lire sterline. Între 23 și 25 martie se va desfășura competiția la care doritorii pot lua parte înscriindu-se aici. După înscriere, tot ce aveți de făcut e să descărcați aplicația care vă permite să intrați în camera de poker.

Pe 11 martie, de la 19.30 (21.30 ora României), Unibet Poker va găzdui un turneu exclusiv pentru cititorii Mirror. Pentru a intra, trebuie doar să deschideți un cont Unibet prin intermediul link-ului de mai jos, să descărcați Unibet Poker și să folosiți parola oferită special pentru acea seară. ”Nu te costă nimic să intri în joc pentru premiul cel mare care poate fi al tău!”, sună mesajul organizatorilor. 

Cum poți intra să joci:

1. Accesează Unibet și descarcă gratuit software-ul de poker
2. Intră pe "The Mirror Special" la ora 21:30, duminică, 11 martie - loghează-te în turneul de poker
3. Parola (pentru parolă va trebui să urmezi @mirrorfootball pe Twitter și să verifici parola din ziua respectivă)

Turneul revine în atenție pentru al treilea sezon. Oricine se poate califica online la aceste evenimente, care se vor desfășura în unele dintre cele mai luxoase locații de cazinou din Marea Britanie. Evenimentul din 2018 are patru opriri, fiecare având un turneu principal garantat de 40.000 lire sterline pentru un buy-in de 220 lire sterline. Câștigătorul fiecărui eveniment principal va lua, de asemenea, un trofeu personalizat și un ”pachet special” în valoare de 2.000 de euro pentru Main Event-ul anului - European Unibet Open.

Destinația Brighton!

Locație: Rendezvous Casino Brighton Marina, Sussex
Data: 23 - 25 martie
Buy-in: £ 200 + £ 20 (£ 40,000 garantați)
Structura: - 50.000 de stack-uri de start, 25-45 min blind-uri (flexi-clock), 1 re-entry permis pe zi 
                 - Ziua 1a - 23 martie (19:00 - ora României)
                 - Ziua 1b - 24 martie (ora 17:00)
                 - Ziua finală - 25 martie (ora 16:00)

La toate aceste evenimente vor putea participa persoane având vârsta minimă de 18 ani. De asemenea, jucătorilor li se va cere să prezinte un act de identitate și să se înscrie ca membru al cazinoului unde se desfășoară turneul. Pentru termeni și condiții generale de participare puteți accesa www.unibet.co.uk/general-info/terms.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi