Dacă nu e Budescu, e Keşeru. Impresarul lui Keşeru: "N-are bani Gigi Becali pentru Keşeru!"

Gigi Becali s-a lăudat că îl ia la Steaua când vrea el pe Budescu, dar atacantul naţionalei României e ca şi transferat la Astra. Campioana României a venit şi cu dovada, într-un comunicat postat pe site-ul clubului!

Constantin Budescu a participat la antrenamentul de joi seară al campioanei Astra Giurgiu (desfăşurat la Ploieşti), efectuând prima şedinţă de pregătire separat de colegii săi, deocamdată, fostul căpitan al alb-negrilor vizând reacomodarea la efort, după o perioadă destul de lungă în care a fost accidentat. Transferat la începutul anului în liga secundă din China, la Dalyan Yifang, internaţionalul român are acceptul asiaticilor de a reveni în fotbalul românesc, sub formă de împrumut până în iarnă cel puţin, negocierile dintre „Budi” şi Astra, pentru semnarea unui contract vizând această perioadă, fiind aproape finalizate,

se scrie în comunicatul Astrei

Becali şi-a luat gândul de a-l aduce pe Budescu la Steaua: "Cred că e mai comod pentru el să revină la Astra, că acolo nu-l ceartă nimeni", a spus Becali, care acum îl vrea înapoi pe Keşeru! Are însă o problemă - salariul mare pe care Keşeru îl ia la Ludogoreţ, a anunţat impresarul lui Keşeru la DigiSport. Keşeru câştigă în Bulgaria 700 de mii de euro pe an. 

Nimeni de la Steaua, nici Gigi Becali, nici altcineva din conducere nu ne-a contactat pentru un transfer. Claudiu are un salariu foarte mare în Bulgaria şi Steaua nu şi-ar permite să plătească nici jumătate din acesta!

Jeremy Bouhy, impresarul lui Keşeru

Foto: Gsp.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi