Da Svidania, Lewa! Columbia trimite Polonia acasă după victoria cu 3-0! (VIDEO)

Polonia și Columbia au pierdut cu același scor (1-2) la debutul în Rusia, iar în meciul direct cele două echipe au vrut să dea totul pe teren pentru a rămâne în competiție. După câteva minute în care polonezii au creat panică la poarta adversarilor, columbienii au ieșit curajos la atac și au ratat chiar o ocazie bună.  

Jucătorii lui Jose Pekerman au continuat atacurile în valuri, iar în minutul 25 Piszczek a intervenit salvator în fața portarului Szczesny la o fază în care Radamel Falcao (foto: fifa.com) a trimis frumos cu călcâiul pentru un coechiper în careu. 

Columbienii au apăsat pe accelerație și au început să le pună probleme mari polonezilor, iar excelentul Cuadrado a fost foarte aproape să deschidă scorul. Inevitabilul s-a produs cu cinci minute înainte de pauză la o fază de manual a sud-americanilor - James Rodriguez a centrat ca la carte, iar Yerry Mina (foto: fifa.com) l-a ”executat” pe Szczesny.

După pauză cei periculoși au fost tot columbienii, iar Falcao a ratat o bună ocazie în minutul 52. Apoi Quintero a creat panică în defensiva polonezilor la capătul unui contraatac. 

Pe fondul dominării sud-americanilor, Lewandowski putea egala după o pasă excelentă în adâncime la o fază în care portarul lui Arsenal, Ospina a respins excelent. Cu un asemenea portar în spate, columbienii au dat și golul doi - Quintero a inventat o pasă pentru Falcao (foto: fifa.com), iar starul lui Monaco a declanșat nebunia în tribunele stadionului din Kazan. 

Pentru polonezi chinul a continuat și, după alte câteva minute, Cuadrado a ridicat scorul la 3-0! În genunchi, jucătorii lui Adam Nawalka nu s-au mai regăsit pe teren și meciul a curs spre o eliminare meritată după două meciuri în care foștii adversari ai României din preliminarii au fost ”carne de tun” pentru adversari. 

Vezi AICI cele mai importante faze din meciul Polonia - Columbia. 

Polonia nu mai are nicio șansă de calificare și starurile lui Nawalka încep să-și facă bagajele. De ei depinde dacă se vor face și mai rău de rușine în ultimul meci al grupei, contra Japoniei. De partea cealaltă, Columbia lui James și Falcao are nevoie de victorie în meciul cu Senegal pentru a merge mai departe. 

Clasamentul Grupei H înaintea ultimei etape: 

Japonia și Senegalul nu s-au deranjat...

Japonia și Senegal și-au câștigat meciurile de debut la Mondial, iar apoi au dat-o la pace în meciul direct. Trupa lui Aliou Cisse a condus de două ori, dar japonezii au reușit de fiecare dată să revină și partida s-a terminat cu un egal de salon, 2-2. Pentru africani au marcat Sadio Mane (foto: Pavel Lisitsyn / Sputnik / Hepta / Sport Pictures) și Wague, în vreme ce golurile japonezilor au fost reușite de Inui și Keisuke Honda. 

Egalul este rezultatul care le convenea de minune celor două naționale, pentru ca apoi fiecare să se descurce cum știe mai bine în ultimul meci din grupe: Japonia cu Polonia și Senegalul împotriva Columbiei. 

Vezi AICI  cum s-au marcat golurile în meciul Japonia - Senegal.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi