Cutremur în fotbalul englez: fostul scouter al lui City acuzat de agresiune sexuală asupra minorilor!

Un nou scandal zguduie din temelii fotbalul britanic. După dezvăluirile despre fotbaliștii-pariori, acum a venit rândul fostului scouter de la Manchester City să facă obiectul unei anchete de proporții. Barry Bennell este acuzat de nenumărate agresiuni sexuale împotriva unor tineri fotbaliști. Fost antrenor la o echipă de tineret, Bennel (foto. theguardian.com) a fost găsit vinovat de infracțiuni sexuale asupra unor foști jucători în anii 80. 

Un tribunal din Liverpool a formulat împotriva lui nu mai puțin de 36 de capete de acuzare. Juriul a cerut timp pentru a lua în considerare mai multe plângeri ale unor jucători înainte să delibereze. Acum în vârstă de 64 de ani, Bennel a pledat vinovat doar la 7 din cele 48 de infracțiuni sexuale pe numele lui și care au în prim plan jucători cu vârste între 8 și 15 ani. Fostul antrenor și scouter a participat la ședința Curții printr-o aplicație video și s-a arătat deranjat de restul acuzațiilor formulate împotriva lui.

Șase dintre cei care l-au acuzat de agresiuni sexuale au fost în sala de judecată. Cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani, foștii fotbaliști au izbucnit în plâns la vederea antrenorului-violator. Nu s-au putut abține în timp ce judecătorul a citit capetele de acuzare împotriva lui Bennell și s-au luat în brațe. Ulterior juriul a solicitat timp pentru a delibera, dar și pentru a citi alte trei plângeri depuse la dosar chiar în acea zi.

Bennell (foto: bbc.com) a refuzat să facă orice alt comentariu și l-a mandat pe avocatul său să exprime punctul de vedere. Astfel, apărătorul fostului antrenor a spus că bărbatul este ”victima unui efort concertat al oamenilor din trecutul său” și a susținut că reclamanții lui ”au sărit calul” și au venit cu ”povești inventate” în perspectiva unor despăgubiri materiale din partea lui Barry Bennell. Acesta a trecut în cariera lui pe la cluburi precum Crewe Alexandra, Manchester City sau Stoke City. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi