Curse pentru jucatori de turnee la mese multiple

Pokerstars.com este cu siguranta cel mai mare site de poker online din lume. Prin clasamentul Tournament Leader Board se doreste tinerea evidentei celor mai buni jucatori care participa la turneele acestea.

pokerstars.png

La orice turneu cu mese multiple jucat la PokerStars primiti puncte daca terminati in primii 15% dintre participanti. Numarul de puncte oferite difera in functie de buy-in-ul turneului, de numarul de participanti si de pozitia finala. Punctele acumulate conteaza in trei clasamente.

Clasamentul saptamanal In clasamentul saptamanal sunt luate in calcul cele mai bune zece rezultate avute de un jucator la turneele jucate de duminica ora 12:00 AM pana sambata ora 11:59:59 PM. Cel care are cel mai mare scor saptamanal va avea sansa sa joace la o masa ''1vs1' contra unui membru al echipei PokerStars Pro. Aceasta masa este organizata in duminica urmatoare la ora 14:00 EST. Cel care castiga topul poate alege tipul jocului. Fondul de premiere este de 1.000$, iar daca membrul echipei PokerStars Pro castiga premiul se reporteaza pentru saptamana urmatoare.

Clasamentul lunar In clasamentul lunar conteaza cele mai bune 20 de rezultate avute la toate turneele jucate intre ora 12:00 am a primei zile din luna si ora 11:59:59 pm a ultimei zile ale acelei lunii. Jucatorii care termina in primii 1.000 in acest top vor imparti premii totale in valoare de 40.000$, castigatorul clasamentuui urmand sa primeasca 2.000$.

Clasamentul anual Nu conteaza ca a trecut aproape o treime din an. In clasamentul anual se iau in calcul doar cele mai bune 100 de rezultate avute la turneele cu mese multiple. Primii zece clasati in clasamentul anual primesc Pasapoarte PokerStars de peste 200.000$, primul clasat urmand sa incaseze un premiu de 50.000$.

Nu mai pierdeti timpul si intrati chiar acum la turneele cu mese multiple oferite de PokerStars dand click aici.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi