Curse de caini Public Bet

Prin cursele de caini de la PublicBet, pariorii primesc o doza in plus de andrenalina. In plus, puteti castiga castiguri foarte frumoase cu putina inspiratie. Ce trebuie sa stiti despre aceste curse de caini? In primul rand, acestea se difuzeaza zilnic, la un interval de 3 sau 5 minute, in functie de programul de lucru al agentiei.

curse-caini-publicbet.jpeg

O cursa dureaza aproximativ 30-40 de secunde, apoi, in timpul ramas pana la urmatoarea cursa, dvs puteti sa va ridicati eventualul castig in cazul in care pariul anterior a fost castigator. Plata biletului se va face doar in agentia in care dvs ati pus biletul. In ceea ce priveste miza minima a unei curse de caini, aceasta este de 1.90, in timp ce cea maxima este de 9.52 sau 47.62 de lei, asta depinzand de pariul dvs.

Exista mai multe tipuri de pariuri cu privire la aceste curse de caini. In primul rand, puteti plasa un pariu simplu doar pe castigator. Apoi, exista un pariu " de plasare " , in care cei doi caini care trec linia de sosire, trebuie sa se plaseze pe primul , respectiv pe al doilea loc. In cele din urma, este pariul combinat.

Acest bilet presupune un sistem ; puteti sa mizati 2/3 sau 2/5, insa la sistemul 2/5 , castigul va fi minuscul. Majoritatea pariorilor mizeaza 2/3, pentru ca , castigul sa fie unul bun, nu unul minuscul. In toate tipurile de pariuri legate de curse de caini, miza minima e 1.90 iar miza maxima 9.52.

UPDATE: Publicbet si-a suspendat activitatea. Va recomandam sa jucati la aceasta casa de pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi