Dependenţa de jocuri de noroc face victime şi la Hollywood

Jocurile de noroc aduc câştiguri fabuloase multor împătimiţi, însă sunt şi persoane care exagerează în această privinţă. Este cunoscut faptul că de-a lungul timpului multe vedete au avut probleme dintre cele mai diverse şi mai bizare din acest punct de vedere şi aşa este şi cazul unui celebru actor.

ben-affleck.jpg

Este vorba despre Ben Affleck, care este căsători cu Jennifer Garner de peste zece ani. Este recunoscută dependenţa actorului de jocurile de noroc şi sunt celebre câteva din escapadele sale. Anul trecut i-a fost interzis pe viaţă să mai joace Blackjack la unul dintre cele mai mari cazinouri din Las Vegas, Hard Rock Casino, fiind catalogat drept “trişor”. Soţia care i-a fost alături în acel moment s-a arătat indignată de situaţia penibilă şi a fost evident foarte afectată. Affleck a trecut în 2001 şi pe la o clinică pentru dependenţi în dorinţa de a-şi înfrânge această pasiune pentru jocuri.

Click aici pentru a juca la pariuri online, te aşteaptă un super bonus...

Se ştie faptul că actorul nu este interesat de bani, ci de joc şi adrenalină. Are o avere estimată la aproape 100 milioane de dolari şi îşi permite să mizeze constant sume imense. Jennifer Garner a "închis ochii" de multe ori în faţa abuzurilor soţului, însă acum se pare că este decisă să pună punct relaţiei. Zvonurile despre un eventual divorţ sunt pe toate buzele la Hollywood şi pare doar o chestiune de timp până când mariajul va lua sfârşit. Cei doi sunt văzuţi din ce în ce mai rar împreună, iar ultima astfel de apariţie a avut loc în urmă cu câteva zile, când martorii oculari au relatat că Ben Affleck a fost extrem de distant şi în multe momente şi-a ignorat soţia.

Citeşte şi: Dependenţa de jocuri de noroc poate fi tratată!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!